Anja Gröbel


Anja Gröbel

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom !

Persoonlijk is het sleutelwoord, want persoonlijke aandacht voor Uw reis is wat ik hoog in het vaandel heb staan. Dat is ook de reden dat ik, na 20 jaar als reisadviseur bij diverse reisbureaus werkzaam te zijn geweest, de overstap naar Travel Counsellors heb gemaakt. Inmiddels ben ik alweer 10 jaar verder als zelfstandig ondernemer , trots dat ik deze stap heb gezet . Ik heb nu alle vrijheid om creatief de reis samen te stellen die ik passend vind voor mijn klant, nergens aan gebonden, maar samenwerkend met de beste partijen wereldwijd.
Natuurlijk gaat mijn liefde voor het vak hand in hand met mijn liefde voor het reizen. Gelukkig heb ik die liefde dan ook ruim in daden kunnen omzetten, waardoor Antarctica het enige continent is dat ik nog niet met een bezoek heb mogen vereren. Of het nu korte stedentrips, weekend breaks of reizen binnen dan wel buiten Europa zijn, de nieuwsgierigheid naar wat achter de horizon ligt, blijft en moet gestild worden. De opgedane ervaring is van onschatbare waarde tijdens het adviseren van mijn klant.

Zoals de meeste mensen toch wel een favoriet land of continent hebben, ben ik daar geen uitzondering in. Mijn hart ligt in Afrika en het ligt voor de hand dat ik mij daar ook professioneel meer in gespecialiseerd heb.
Of het nu gaat om een luxe fly inn safari door de Okavango Delta of een avontuurlijke kampeerreis door Namibië en de Kalahari woestijn in Botswana , een spannende wandelsafari in Zambia , genietend van de uitgestrekte Savannen met de vele leeuwen in Kenia en Tanzania of een wijnreis door de Zuid Afrikaanse kaapprovincie . Dit zijn slecht enkele van de tientallen reizen die ik de laatste jaren heb gemaakt op het Afrikaanse continent.
En enorm onder de indruk was ik van India, met zijn indrukwekkende tijgers, safaris, kleurrijke bevolking en overweldigende paleizen , Italië, met als favoriete regio Puglia, Ierland, Schotland, Mallorca en het bijzondere Formentera . Niet te vergeten de cruises die ik heb gemaakt op diverse schepen, ik houd ook zo van de zee ! En zo kan ik nog wel uren doorgaan. In 2017 heb ik een fantastische rondreis door Schotland gemaakt , nieuwe lodges in de Okavango Delta in Botswana bezocht en in Zuid Afrika Kaapstad, de wijnlanden en een prachtig malariavrij wildpark bezocht. In de herfst staat een bezoek aan Pilanesberg en de Sanparks camps in Krugerpark op mijn programma .
Waar wilt u naartoe de eerstvolgende reis ?

Wellicht kan ik u inspireren !

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 046 410 7385

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven