Welkom op mijn persoonlijke pagina- COLLECT MOMENTS, NOT THINGS! –

Deze mooie quote spreekt mij persoonlijk heel erg aan, verzamel mooie herinneringen en geen dingen. En waar kun je dat nu beter doen dan op vakantie?!

Mijn naam is Antsje Buijs – Huitema en als onafhankelijk reisadviseuse help ik jouw om deze vakantieherinneringen te kunnen creëren. Of je nu een luie zon, zee & strand vakantie wilt boeken, een stedentrip of een complete rondreis. Een vakantie moet een vakantie zijn en dat begint al met het uitzoeken hiervan. Ik neem deze zorgen allemaal voor je uit handen.

Wat kun je van mij verwachten:
- Persoonlijke service en aandacht;
- Keuze uit een groot onafhankelijk aanbod;
- Advies en hulp bij het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering;
- Bemiddeling bij het aanvragen van een visum;
- Travel Counsellors is aangesloten bij de ANVR en SGR.

Ben jij klaar om op reis te gaan? Neem dan contact met mij op, zodat ik je kan adviseren en inspireren over jouw volgende vakantiebestemming!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-53281060

Terug Naar Boven