Rusticae Can Lluc Boutique Country Ibiza

7 nachten vanaf €1982 p.p. incl. vlucht bij 2 personen

Vanaf

€1982

Neem contact op met Arlette op 0297-242184 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT15MAR2 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 21/06/2019

Het Rusticae Can Lluc Boutique Country Agrotourism-hotel is een bijzonder boetiekhotel met traditionele kamers én luxueuze, hedendaagse villa's in een groene en idyllische omgeving. Het ligt op slechts een paar kilometer van de mooie baaien van Ibiza, met uitzicht op de zonsondergang over San Antonio en op slechts 10 km van Ibiza-stad en haar magische nachten. De locatie is een van de sterke punten; dicht bij alles, maar toch rust, stilte en privacy. Dit charmante hotel op Ibiza biedt 20 kamers, een restaurant, een wellnessruimte, een zwembad en een jacuzzi. Gratis wifi wordt ook aangeboden.

Dompel jezelf onder in het platteland van Ibiza en geniet van de rust, de zonsondergangen, siësta's onder de johannesbroodbomen, een duik in het zwembad en nachten onder duizenden sterren.

De villa’s hebben ruime en moderne, open tweepersoonskamers met een kitchenette en hebben allemaal een royaal terras en zijn omgeven door tuinen.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Ibiza met Vueling • Verblijf 7 nachten in een luxe villa op het Rusticae Can Lluc Boutique Country op basis van logies ontbijt voor 2 personen


7 nachten vanaf €1982 p.p. incl. vlucht bij 2 personen


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven