The Placencia Resort Belize

7 nachten vanaf €794 p.p.

Vanaf

€794

Neem contact op met Arlette op 0297-242184 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NLWLT8MAR1 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 27/04/2019

The Placencia Resort ligt aan het prachtige Maya Beach vlakbij het gezellige dorpje Placencia. Dit vijfsterren duikresort ligt op de perfecte locatie voor toegang tot de jungle en de helderblauwe oceaan.

Verken het adembenemende Belize Barrier Reef, ga op avontuur in de Maya Mountains of kom tot rust bij het tropische zwembad. ’s Avonds geniet je van de heerlijkste lokale gerechten in een van de drie restaurants of een cocktail in de schilderachtige ‘overwater bar’ Pier Bar & Lounge.

Wat is inbegrepen

Verblijf in een Deluxe Suite op basis van logies voor 2 personen.


7 nachten vanaf €794 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven