Turkije voor het hele gezin

8 dagen Turkije vanaf €840 p.p.

Vanaf

€840

Neem contact op met Arlette op 0297-242184 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: WLTApril40 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 28/06/2022

Een zonvakantie met het hele gezin doe je natuurlijk bij Club Hotel Felicia Village. De entertainment gaat dag en nacht door, van een breed aantal (water)sporten tot de Kids Club. Het resort ligt aan het mooie zandstrand van Side.

TUI fly vliegt je naar Antalya waar je opgehaald wordt en naar Club Hotel Felicia Village wordt gebracht. In het all inclusive resort is staat vermaak voor het hele gezin centraal. De kamers liggen in een weelderige tuin waar je ook à-la-carterestaurants, bars, zwembaden, een wellness en nog veel meer vindt. Natuurlijk is er voor de sportievelingen genoeg te doen en is er overdag en 's avonds entertainment. Niet te vergeten, het resort heeft ook een heerlijk strand waar je op een ligbedje tot rust kunt komen.

Wat is inbegrepen

• Verblijf 8 dagen in een 2 persoonskamer op basis van all inclusive • Retourvlucht Amsterdam – Antalya met TUI fly op basis van Economy Class • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.


8 dagen Turkije vanaf €840 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven