Villa Asterion Kreta

7 nachten vanaf €1126 p.p. incl. vlucht bij 2 personen

Vanaf

€1126

Neem contact op met Arlette op 0297-242184 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT15MAR1 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 24/05/2019

Op een traditioneel landgoed staat een vrijstaande villa met adembenemend uitzicht en een privézwembad. Villa Asterion is gebouwd in een traditionele stijl met stenen en houten elementen, bogen, zichtbare plafondbalken en Kretenzische overblijfselen die de architectuur bepalen. Verder is de villa van alle gemakken voorzien. Een toplocatie midden in de natuur, maar ook weer dicht bij de stad Rehymnon en het strand.

De villa ligt in de buurt van het dorp Atsipopoulo, een pittoreske buitenwijk van de stad Rethymnon, op 5 km van het centrum. Het mooie dorp ligt dicht bij de grens van Rethymnon en Chania en biedt een unieke oude sfeer uit de Venetiaanse tijd. Huizen in Atsipopoulo werden op korte afstand van elkaar gebouwd om een vestingmuur te vormen tegen piraten en andere vijanden, tot op de dag van vandaag met een bewaard gebleven architectuur. De villa beschikt over 3 slaapkamers en biedt plaats aan 6 personen.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Heraklion met transavia • Verblijf 7 nachten in Villa Asterion op basis van logies voor 2 personen


7 nachten vanaf €1126 p.p. incl. vlucht bij 2 personen


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven