Nerja, genieten in Spanje

Arlette van der Meer - Lammers on 09 August 2011

Deel dit:

Deze zomer is onze vakantiebestemming Nerja, gelegen aan de Costa del Sol (aanvlieghaven Malaga); streek Andalusië. Na een prima vliegreis en transfer kwamen we bij ons Aparthotel Marinas de Nerja aan. Heerlijk alle faciliteiten van een hotel (dagelijks ontbijt, dagelijkse schoonmaak) en de voordelen van een appartement met koelkast, servies en glazen.

Onze keuze is bepaald door de volgende extra's in dit Aparthotel: - tennisbaan; elke dag om 08.00 werd er gespeeld. - kinderbad en een speeltuintje voor het zoontje van onze vrienden. - direct aan zee. - appartement met ontbijtbuffet.

Nerja is erg sfeervol en is gelegen op 20 minuten loopafstand van ons aparthotel. Het centrum is autovrij en vol met terrassen en verschillende eethuisjes. Rondom Balkon de Europa (mooi uitzichtpunt) is het gezellig druk met toeristen en muzikanten en sneltekenaars.

In augustus zijn de Spanjaarden zelf vrij, dus daar stonden ze met de auto of camper langs de strandweg geparkeerd die liep van hotel Marinas de Nerja naar het dorpje Nerja. Partytenten, bbq, tuinstoelen en de hele familie mee, ze zaten daar heerlijk tot laat in de avond.

In ons 12 daags verblijf hebben we 1 week een huurauto geregeld. Dat is geweldig! Deze bestemming leent zich prima om de buurt te ontdekken: • Cuevas de Nerja (grotten, zo indruk wekkend) • Granada (Alhambra) • Ronda • Frigliana (bergdorpje, waar je s’avonds heerlijk kunt eten en genieten van het uitzicht) • Marbella _Puerto Banus • Torremolinos

Genieten van de Spaanse tapas in het bergdorpje Frigliana, van dansende echtparen op het plein in Granada, genieten van het prachtige plaatsje Ronda, genieten van de luxe die Puerto Banus uitstraalt, genieten van een sangria, genieten van de golven die ik kan horen op mijn balkon. Genieten van dagelijks een stralende zon en 30’c graden. Het was een heerlijke vakantie!

Deel dit:

Terug Naar Boven