Stedenreis Rome

Arlette van der Meer - Lammers on 21 September 2014

Deel dit:

In september 2014 waren we 10 jaar getrouwd, voor mij en Robert een reden om een stedentrip naar Rome te maken.

Rome, wat een leuke, fijne stad. Om een beter beeld te krijgen van de stad kan ik iedereen de fietstour met gids aanraden, op de eerste dag.

Voor toegangskaartjes voor het Colosseum kun je beter naar Forum Romana gaan, de toegangsbewijzen zijn geldig voor zowel Forum Romana als voor Colosseum en 48 uur geldig (eenmalig bezoek). In het Colosseum regel je eenvoudig een audio guide tegen 5 euro per persoon; taal Engels of Duits.

Wie slim is regelt vooraf het bezoek aan Vaticaan Stad met een gids, naast de uitleg van dit enorme, overweldigende gebeuren heb je met gids voorrang op de wachtrij. Hoe fijn is dat! Als je nog energie over hebt, ga dan nog naar boven, de koepel in van de Sint Pieter, wat een prachtig uitzicht!

Rome is heerlijk eten, prachtig weer, slenteren door de stad, gezellige pleinen met terrassen, kerken zijn vrij toegankelijk (inclusief de Sint Pieter en Pantheon). Rome is pracht en praal, oudheid en cultuur. Rome is meer dan een bezoek waard, met of zonder reden (gewoon doen!).

Voor deze of andere leuke stedenreizen kun je uiteraard bij mij terecht. Voor meer informatie kunt u mij bereiken op telefoonnummer 0297-242184 of arlette@travelcounsellors.nl

Deel dit:

Terug Naar Boven