Welkom op mijn persoonlijke paginaWelkom, wat leuk dat je mijn pagina bezoekt! Mijn naam is Astrid Klapwijk en ik woon in het Zuid-Hollandse Hendrik Ido Ambacht. Na jarenlang bij een grote touroperator te hebben gewerkt, heb ik ervoor gekozen de stap te zetten om als persoonlijke reisadviseur aan de slag te gaan bij Travel Counsellors. Ik heb veel gereisd, zowel zakelijk als privé, waarbij ik vele landen heb bezocht binnen en buiten Europa. Reizen is namelijk wat ik het liefst doe. Het zorgt voor ontspanning, biedt avontuur en het verrijkt je leven. Het geeft een ultiem gevoel van vrijheid en als bonus creëer je herinneringen die een leven lang meegaan.

Travel Counsellors is een betrouwbare internationale organisatie, aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Wereldwijd zijn er meer dan 1700 Travel Counsellors actief. Als Travel Counsellor neem ik uitgebreid de tijd voor mijn klanten op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Overdag, 's avonds of in het weekend. Op deze manier kan ik aan de hand van jouw wensen een mooi en passend aanbod doen.
Dit bespaart je eindeloos zoeken op internet of in de talloze reisgidsen die op de markt zijn. Kortom, ik neem je alle zorgen uit handen zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn.

Ik hoop dat ik je enthousiast heb weten te maken over mijn passie en de kracht van Travel Counsellors. Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met mij op, zodat ik samen met jou op zoek kan gaan naar jouw ideale reis en we een begin kunnen maken met het creëren van nieuwe onvergetelijke herinneringen.

Tot snel !

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-22640263

Terug Naar Boven