Welkom op mijn persoonlijke paginaBen jij op zoek naar die ene bijzondere reis of heb je geen tijd om alles uit te zoeken, geen probleem, ik regel het graag.

Het is al even geleden maar misschien zijn er nog mensen die mij kennen van Broere Reizen in Putten waar ik met veel plezier heb gewerkt. Het reisvirus zit in ieder geval in mijn bloed en vandaar dat ik ontzettend veel zin heb om aan de slag te gaan als Travel Counsellor!

Ik heb zelf al heel wat prachtige reizen gemaakt. De hoogtepunten zijn rondreizen met mijn gezin door Thailand, Maleisië, Marokko, Albanië, Zweden en IJsland. Daarnaast heb ik mooie stedentripjes gemaakt met mijn vriendinnen naar Malaga, Valencia en Praag en ben met onze vriendengroep op een cruise geweest in het middellandse zeegebied.

Wat voor reis je ook in gedachten hebt, van een luxe zonvakantie, avontuurlijke rondreis of een stedentrip met een fietstour, transfers en autohuur....Bij mij is alles mogelijk!

Travel Counsellors is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Ik kijk er naar uit om je binnenkort te helpen bij het boeken van een onvergetelijke vakantie. Bel gerust, stuur een appje of mail mij via het contactformulier op de website!

We komen elkaar vast ergens tegen!

Hartelijke groet,
Berdien van Zelderen

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-53360208

Terug Naar Boven