Indonesië cruise

Cruise 14 nachten Indonesië vanaf €2.169 p.p.

Persoonlijke verzorging, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij, de sfeer van vervlogen tijden maar ook de modernste faciliteiten aan boord. Geen gesjouw met koffers en geregel tijdens je vakantie. Wél vriendelijke bemanningsleden die alle zorgen uit handen nemen.

Cruisen met pit, dat doe je in Azië! Droomstranden, jungles, tempels, miljoenensteden, rijstvelden, vulkanen, watervallen, koraalriffen, glimmelde shopping malls en exotische straatrituelen. Je komt het allemaal tegen tijdens een cruise door het Verre Oosten – en nog veel meer!

Boek voor 12 oktober 2022 een Azië 2023 cruise en ontvang de volgende extra’s inclusief:

• Have it ALL pakket: drankjes, WIFI, $100 tot $300,- p.p. excursietegoed en specialiteitendiner(s)

• Crew Appreciation (dagelijkse fooien)

• Tot $ 300,- boordtegoed per hut

Cruise 14 nachten Indonesië vanaf €2.169 p.p.

Met vertrek op 25 november 2023 vaar je met het schip Westerdam.

Voorwaarden:

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen. • Exacte havens kunnen per datum verschillen. • 'Boek Vroeg & Profiteer' aanbiedingen eindigen op 12 oktober 2022.

Cruise 14 nachten Indonesië vanaf €2.169 p.p.

Wat is inbegrepen

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.

Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.