HET LEVEN VAN EEN TC

Bianca Maassen-Berensfreise op 21 May 2021
Toen hoofdkantoor me vroeg of ik mee wilde doen aan een campagne voor Travel Counsellors zei ik meteen volmondig ja. Toen in 2009 en nu weer in 2021. Te leuk om niet met jullie te delen.

HET LEVEN VAN EEN TC "Mijn mooiste herinnering" als Travel Counsellor

Travel Counsellor Bianca stond zo’n 12 jaar geleden in een van onze eerste campagnes. En niet alleen, nee, met haar kinderen! Een leuke herinnering voor het hele gezin, die ze graag nog eens dunnetjes overdoen.

“Op deze fotoreportage, geschoten in 2009, met mijn kids ben ik bijzonder trots. “Ik heb eindelijk een goede balans tussen werk en privé” schreef ik toen, als moeder van twee jonge kinderen. Inmiddels zijn ze al een stuk ouder en hebben we de shoot nog eens overgedaan. Zo leuk! Dat mijn tekst nu nog steeds geldt blijkt wel uit ’t feit dat ik dit jaar mijn 15 jarig jubileum vier. Nog steeds ben ik in balans en misschien nu zelfs wel nog flexibeler dan voorheen. Afdoende leert men het zichzelf nog makkelijker te maken.

In die 15 jaar heb ik zo veel moois om te herinneren. Het familiegevoel bij Travel Counsellors omvat alles. Travel Counselors is een internationaal bedrijf en tijdens de internationale conferentie voel je echt wat TC Family inhoudt. Ik zal mijn eerste conferentie aan boord van de Voyager of the Seas nooit vergeten… wat een indruk. Ik vind het ook nog steeds bijzonder dat veel van de medewerkers op het hoofdkantoor in de UK mijn naam weten als ik ze weer zie bij zo’n evenement. Het lijkt en is een groot bedrijf, maar het voelt meer als een grote familie die dezelfde passie delen.”