Tunesië, zo veelzijdig...

Bianca Soolsma on 27 September 2008

Deel dit:

Een land wat bij veel mensen iets minder bekend is en daarom misschien juist heel interessant om een keer te bezoeken. Tijdens een verblijf in een mooi hotel of appartement aan de noordoost- of noordkust van het land, is het geweldig het echte Tunesië te leren kennen door middel van een excursie naar het zuiden en binnenland. In het zuiden is het een waar woestijnavontuur, waar u met de bus of auto langs Douz, de poort van de Sahara rijdt. Het is mogelijk om tijdens een excursie de woestijn in te gaan per dromedaris of jeep en bijvoorbeeld om bij Tozeur met een paardenkoets door de oases te rijden. In het binnenland ligt Kairouan, de vierde stad voor de moslims, na Mekka, Medina en Jeruzalem. Tunesië is een van de meest moderne landen in de Islamitische wereld! Na terugkomst rust u lekker uit op een van de heerlijke stranden of drinkt u een kopje thee en rookt u een waterpijp op een terras aan zee.

Algemene informatie: Tunesië is veelzijdig. U vindt er overblijfselen uit de oudheid, cultuur en tradities, zoutmeren, maanlandschap, woestijnen en oases, thalassotherapie, golfbanen en het is een ideale strandbestemming.

Niet te missen: Een woestijnsafari! Dit is een excursie die vanuit alle delen van Tunesië wordt aangeboden en hierbij ziet u alle facetten die het land te bieden heeft.

Goed om te weten: Tijdens de Ramadan gelden afwijkende openingstijden voor winkels, musea en restaurants.

Mijn beste tip: Wilt u een avontuurlijke reis? Reis dan eens met de auto naar Tunesië. Ik kan u informeren over alle ferryverbindingen.

Als dit u aanspreekt, wat denkt u dan van: VIME hotel Lido, Nabeul. Een middenklasse hotel met een uitstekende prijs waar velen jaarlijks terugkeren. Informeer bij mij naar de mogelijkheden!

Van 14 januari tot en met 18 januari kunt u mij persoonlijk ontmoeten op de Vakantiebeurs in Utrecht in de stand van het Tunesisch Verkeersbureau. Ik hoop u daar allen te mogen verwelkomen!

Deel dit:

Terug Naar Boven