Welkom op mijn persoonlijke pagina


Puur genieten door samen te beleven.
Dat is mijn missie.

Ik wil jou inspireren de wereld te ontdekken. Om samen op reis te gaan en nieuwe dingen te beleven. Echt, JUST GO! Ik geloof er namelijk in dat als je samen dingen beleeft, de mooiste momenten met elkaar ontstaan. Momenten waarvan je echt kunt genieten, die zorgen voor quality time met elkaar en die bijdragen aan je geluk. Samen maak je de mooiste herinneringen voor het leven. Samen reizen, beleven en genieten maakt simpelweg gelukkig! En daar help ik je graag bij.

Mijn missie leef ik zelf helemaal. In alles wat ik doe. Omdat ik erin geloof dat je hier echt gelukkiger van wordt. Dat je daar echt van kunt genieten. En dat is wat ik wil. Genieten van het leven en elkaar. Door echte Quality Time. Er alles uithalen wat erin zit.

Voor mij staat mijn gezin op nummer 1, altijd! Ik reis graag samen met hen de wereld over. Onze reizen organiseer ik natuurlijk altijd zo dat het een echte beleving wordt. Met Kees , mijn man, ging ik 16 maanden op wereldreis en later gingen we samen met onze kinderen Luke en Tess 10 weken op reis door Myanmar, Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Herinneringen voor het leven kan ik wel zeggen. We reisden samen door vele landen, sliepen op bijzondere plekken en beleefden samen de mooiste momenten. We maakten “memories for life”, brachten veel “quality time” met elkaar door en genoten. Ook tijdens de andere reizen die we met elkaar maakten. En we willen samen nog veel meer van de wereld ontdekken en beleven.

Ik ga graag voor jou aan de slag om een bijzondere belevingsreis samen te stellen. Uiteraard nadat we, samen met je medereizigers, uitgebreid hebben gesproken over wie jullie zijn en waar jullie van houden. Jullie vertellen me waar jullie naar op zoek zijn en ik stel vervolgens de juiste vragen. Ik stel een persoonlijke belevingsreis op maat samen, passend bij wie jullie zijn. Een reis waarin je samen avonturen beleeft, de wereld en nieuwe plekken & culturen ontdekt en unieke ervaringen deelt. Waarin je verrast wordt en jezelf zult verwonderen. Met bijzondere logeerplekken, unieke tips wat je niet mag missen en verrassende activiteiten. Een echte beleving waarin alles klopt, alles voor je geregeld en geboekt wordt en jullie alleen nog maar hoeven te gaan & te genieten van alle mooie momenten met elkaar.

Ik wens je veel reisgeluk.

Liefs

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-52321559

Terug Naar Boven