Welkom op mijn persoonlijke pagina


‘Travel opens your heart, broadens your mind and fills your life with stories to tell’.

Is het niet heerlijk om alle zorgen voor een vakantie uit handen te geven en alles geregeld te hebben, zonder er zelf veel voor te hoeven doen? Niet zelf meer urenlang gefrustreerd het internet hoeven afstruinen voor die ene passende en ook nog beschikbare reis. Geen haastig advies krijgen maar de reiswensen bespreken en uit te laten zoeken in een vertrouwde omgeving en wanneer het jou uitkomt! Wordt het die onvergetelijke zonvakantie met het gezin in binnen- of buitenland, die korte verrassingsreis vanwege bijvoorbeeld een verjaardag of zelfs een rondreis met de hele familie? Ik ben er voor jou!

Mijn naam is Bjorn Smit en samen met mijn vriendin ben ik woonachtig in Werkendam. Enige tijd geleden heb ik besloten om mij als franchisenemer aan te sluiten bij Travel Counsellors. Door mij aan te sluiten bij Travel Counsellors kan ik verzekeren dat de veiligheid van reizen volledig is geborgd en ben jij verzekerd van volledige ondersteuning, zowel voor, tijdens als na de reis, 24 uur per dag. Dit geeft mij de mogelijkheid om mij volledig te kunnen focussen op jou!

Het zoeken naar en samenstellen van reizen en uiteraard het reizen zelf, zijn mijn grootste passies. Nadat ik mijn ervaringen in de reisbranche heb opgedaan op de reisbureaus van TUI (Arke destijds) en D-reizen en bij touroperators en online reisorganisaties als Stichting Buitenhof Reizen, De VakantieDiscounter en de Pelikaan Travel Group, heb ik ervoor gekozen om als zelfstandig reisadviseur aan de slag te gaan. Mijn kwaliteit ligt vooral in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen, alsook reizen voor de hele familie. Ik heb in het verleden zelf een aantal keren met mijn hele familie mogen afreizen naar een aantal Griekse eilanden, waar wij in een andere omgeving dan gebruikelijk, konden genieten van die kleine dingetjes die het leven zoveel meerwaarde geven. De herinneringen aan deze vakanties, de gezamenlijke uitstapjes, het samenzijn met de hele familie in een ongedwongen sfeer en waar niemand iets tekort kwam, zullen mij altijd bij blijven.

Dankzij mijn jarenlange ervaring en opgedane kennis binnen de reiswereld kan ik datgene bieden wat jij van mij mag verwachten: een goede prijs/kwaliteit verhouding, deskundig advies, betrouwbaar, onafhankelijk, 24/7 bereikbaar, klantvriendelijk en klantgericht. Kortom: Jij krijgt wat je verdient: persoonlijke service en aandacht.

Kijk jij al uit naar het plannen van jouw volgende reis en ben jij net zo enthousiast als ik? Dan zie ik jouw telefoontje of mail graag tegemoet.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

MIJN AANBIEDINGEN

Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

€345

5-daags bezoek aan de kerstmarkten van Wenen

4 nights from €345

per persoon

+ Meer informatie

€400

Bezoek de kerstmarkt in Dresden

3 nights from €400

per persoon

+ Meer informatie

€3180

Combinatiereis Dubai & Malediven

11 nights from €3180

per persoon

+ Meer informatie

€1625

Combinatiereis Ijsland-New York, begin januari

9 nights from €1625

per persoon

+ Meer informatie

€1860

Overwinteren in Benidorm, 55+ aanbieding

49 nights from €1860

per persoon

+ Meer informatie

€2325

Marathon lopen op Spitsbergen, juni 2022

3 nights from €2325

per persoon

+ Meer informatie

€292

Disneyland Parijs

4 nights from €292

per persoon

+ Meer informatie

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven