Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op mijn persoonlijke website!
Een eerste stap naar een geweldige vakantie!

En wat voor een? Dat is volledig uw keuze.
Of dat nu een strandvakantie, stedentrip, rondreis, autoreis of iets anders is, ik kan ze allen voor u uitzoeken en boeken.

Wie ben ik?
Mijn naam is Brenda Stegman-van Ee en ik werk al sinds 1997 in de reiswereld, waarvan sinds 2007 als franchise nemer via Travel Counsellors.
Vanwege mijn werk en reislust heb ik dus al diverse bestemmingen wereldwijd bezocht. Hetzij live of via trainingen. Op basis van mijn (reis-)ervaringen en productkennis kan ik u dus een onafhankelijk voorstel doen naar aanleiding van uw wensen.

Wat kan ik u bieden?
Als persoonlijke Travel Counsellor bied ik u een groot assortiment aan met o.a.;
• strandvakanties binnen en buiten Europa
• autovakanties
• kampeervakanties
• rondreizen (individueel of in groepsverband)
• stedentrips
• (zeil)cruises
• wintersport
• vliegtickets
• auto en camperhuur
• losse accommodaties (vakantiehuizen, hotelovernachtingen, bungalowparken, privé villa’s)
• actieve vakanties

Er kan nog meer!
Wanneer u een reis graag wilt maken naar eigen wens, dan stel ik deze graag in overleg met u samen.
Denk hierbij bijvoorbeeld ook eens aan een prachtige huwelijksreis, bedrijfsuitjes of een wereldreis. En vergeet ook niet uw reis- en/of annuleringsverzekering welke ik u in samenwerking met Allianz Global Assistance kan aanbieden.

Waarom Travel Counsellors?
Travel Counsellors is 100% dochteronderneming van Travel Counsellors Ltd, een van de grootste en snelst groeiende onafhankelijke reisbureaus in Engeland wat zorgt voor continuïteit en financiële stabiliteit. We blijven groeien in diverse landen en hebben daardoor grote inkoopkracht en goede mogelijkheden om te investeren in technieken, trainingen en marketing.
Travel Counsellors werkt exact als een regulier reisbureau, met dezelfde touroperators (en vaak nog meer), met dezelfde prijzen, alleen met dien verstande dat wij vanuit huis werken.
Dit stelt mij in staat mij aan te passen aan uw levensstijl. In tegenstelling tot de reisbureaus ben ik beschikbaar op de tijden dat het u het beste uitkomt en dat 7 dagen per week!
Dit betekent voor u dus geen wachttijden bij het reisbureau of een eindeloze zoektocht op het Internet.

Garantie
Uiteraard is Travel Counsellors Nederland aangesloten bij het ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen) en SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).
100% garantie dus voor u bij het boeken van uw vakantiereis.

Aarzel dus niet. De eerste stap heeft u gezet door op mijn persoonlijke pagina te kijken. Zet nu stap 2 door contact met mij op te nemen, via de email of telefonisch via onderstaande gegevens, zodat ik u kan adviseren voor een geweldige vakantie!

Via Social Media kunt u mij ook blijven volgen.

Graag tot ziens!!

Brenda Stegman – van Ee

Email: brenda@travelcounsellors.nl
Tel: 0320-218071 / 06-53179959

? Facebook: www.facebook.com/Tcbrenda

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven