7 apps die niet mogen ontbreken op je telefoon

Brenda Stegman - van Ee on 01 November 2016

Deel dit:

Deze apps mogen niet ontbreken op je smartphone als jij graag op reis gaat!

My TC app: Via deze app is je persoonlijke Travel Counsellor altijd bij je. De app geeft toegang tot je reisgegevens en telt de dagen af tot vertrek!

KopieID Laat u niet zomaar kopiëren. Steeds vaker vraagt met naar uw identiteitsbewijs/paspoort bij incheck. Veelal laat u deze met alle vertrouwen achter. Helaas moeten wij constateren dat hier steeds vaker misbruik van wordt gemaakt. Met de KopieID App beschermt u uw identificatiegegevens. Maak met KopieID zelf een veilige kopie van uw Identiteitskaart, Paspoort of Rijbewijs. Met de KopieID app kunt u in de kopie de identificatiegegevens doorstrepen die organisaties niet nodig hebben of niet mogen verwerken. Ook zet u met de app een watermerk in de kopie met daarin het doel en de datum van de kopie. Komt de kopie dan ooit in handen van fraudeurs terecht, bijvoorbeeld door een hack? Dan is het dankzij de KopieID app moeilijker om ermee te frauderen.

SOS Op Reis Bij ongevallen in het buitenland biedt deze app hulp. Of je nou autopech hebt, je sleutels kwijt bent of last hebt van griep, met deze app heb je alle noodnummers binnen handbereik

iMovie Met deze app kan je korte filmpjes maken van je reizen en deze vervolgens delen via social media

Cityzapper Begin je stedentrip met deze app. Je kan stedengidsen downloaden van meer dan 80 wereldsteden. De gidsen bevatten up-to-date content en bieden informatie over de leukste bezienswaardigheden, restaurants en uitgaan. Extra leuk: er zijn ook tips van locals!

Valuta omreken app Binnen Europa zal je deze app niet vaak gebruiken, maar kom je in een land waar geen Euro is? Dan laat deze app je op een snelle en gebruikersvriendelijke manier de wisselkoersen zien van meer dan 150 valuta’s over de hele wereld.

Wie betaalt wat Op reis met vrienden? Deze app houdt alle uitgaven bij. Aan het einde van de vakantie rekent de app automatisch per persoon uit wie welk bedrag aan wie verschuldigd is!

Deel dit:

Terug Naar Boven