Ga ook eens mee op een Cruise!

Brenda Stegman - van Ee on 02 September 2019

Deel dit:

Heb je ooit aan cruisen gedacht of ben je al verslaafd aan cruisen? Het is een gemakkelijke manier om meerdere plaatsen in zeer korte tijd te ervaren zonder meerdere keren uit te pakken!

Wist je dat de gemiddelde leeftijd van een cruiser nu 52 jaar oud is? Steeds meer Nederlandse passagiers gaan op cruise vakantie. Cruisen biedt veel waar voor je geld. Voor elke prijs is wel een aanbod te vinden. Wat dacht je van All Inclusieve? Boek je drankpakketten bij, diverse excursie mogelijkheden en leuke uitstapjes op de diverse aanmeer locaties.

Waar gaan we allemaal heen?

Gemiddeld bezoeken leeftijdsgroepen van 60+ nu landen zoals China, Japan en Zuid-Amerika; de 50+ jarigen gaan op expeditie cruises en bezoeken de Galapagos eilanden, poolgebieden; en de 40-plussers ontdekken Noord-Europa en het Caribisch gebied.

Het Middellandse Zeegebied is momenteel nog steeds 1 van de favorieten van de Nederlandse cruise reiziger, gevolgd door Noord-Europa en het Caribisch gebied. Verder zijn ook de Baltische staten en de Canarische eilanden als cruise bestemming steeds meer in trek.

Er zijn zoveel verschillende soorten cruises en cruisemaatschappijen, dus het is belangrijk dat je selecteert wat voor jou geschikt is. En daar kan ik je bij helpen.

• Alles inbegrepen • Expeditie en avontuur • Luxe • Familie • Rivier • Jacht / Tall Ship • Op maat gemaakt - een cruise en een landtour • Een korte trip om cruisen eens “uit te proberen” of ergens tijdens je vakantie voor een paar dagen tussendoor

Dus, wat zijn de trends die we zien?

1. Meer en meer reizigers gaan solo maar ook meer gezinnen vinden de weg naar een cruisevakantie 2. Korte cruise vakanties van 3 of 4 dagen gedurende de hoofdvakantie op een bestemming. 3. Plaatsen ontdekken in de rustigere koudere maanden 4. Personen jonger dan 30 jaar willen graag meerdere bestemmingen verkennen en boeken graag cruises met extra uitstapjes of bestemmingen met festivals. 5. Expeditie cruises; krijg toegang tot plaatsen waar je niet zo gemakkelijk anders zal komen 6. Eco-vriendelijke reizigers cruisen graag 7. Meer slimme technologie aan boord 8. Doelgerichte bucketlists reizigers, d.w.z. om Machu Pichu te beklimmen of een culinaire workshop met een Michelin-kok te voltooien. 9. Totale pakket zoals wellness, gezonde voeding, veel aanbod aan activiteiten en entertainment aan boord 10. Instagrammable reizen - haal die foto's voor je account/social media

Cruisen biedt ons zoveel kansen en ervaringen en het wordt steeds populairder bij alle leeftijdsgroepen. Het is een perfecte reis voor meerdere generaties!

Aarzel niet om contact met mij op te nemen, ik help je graag om jouw perfecte cruise en route te ontdekken. 0320-218071 / 06-53179959 brenda@travelcounsellors.nl

Deel dit:

Terug Naar Boven