Kerstmarkten in Duitsland

Brenda Stegman - van Ee on 01 December 2017

Deel dit:

“The Christmas season has opened…..”

Ieder jaar is het weer een komen en gaan......kerstmarkten!

Vanaf medio half November t/m eind December veranderen vele Duitse plaatsen weer tot kerststad van het jaar.

Hier in Nederland, maar met name in Duitsland zijn dit grote evenementen waar vele bezoekers jaarlijks op afkomen. Duitsland is the place to be als het gaat om kerstmarkten. Bijna elke stad organiseert wel iets in de weken voorafgaand aan kerst.

Ik had het genoegen om deze keer samen met mijn man en lieve vrienden Düsseldorf te bezoeken. Een stad die bruist, dat werd al snel duidelijk! Wat een mensen en wat een verlichting overal. Het grote reuzenrad met de kermis als middelpunt en in het centrum alle terrassen met op de diverse pleinen de kerstmarkten met al hun authentieke kerstspulletjes.

Je moet er van houden, maar gewoon het er langs lopen, terrasjes pakken en heerlijk eten en vooral kijken is al een hele belevenis. De meeste winkels zijn gedurende dit seizoen in de weekenden tot in de avond geopend. Je kunt overal heerlijk eten en voor wie het nachtleven nog in wel….plek zat!

Ben je op zoek naar een leuke kerstmarkt in Duitsland? Duitsland is the place to be als het gaat om kerstmarkten. Bijna elke stad organiseert wel iets in de weken voorafgaand aan kerst.

Bezoek er ook eens 1, een leuk uitstapje voor in het weekend.

Informeer bij mij naar de mogelijkheden of boek een leuk hotel.

Mail: brenda@travelcounsellors.nl of bel: 0320-218071

Deel dit:

Terug Naar Boven