Western Wilderness in Tasmanië

Brenda Stegman - van Ee on 10 January 2018

Deel dit:

Western Wilderness in Tasmania!

Er gaat niets boven de Western Wilderness, net zoals Tasmanië!

Als je een ongerept gebied wilt, zorg er dan voor dat deze bestemming op je bucketlist staat! Stap in Launceston in een auto en verken de omgeving! Van Launceston naar Cradle Mountain een reis van 2 uur (144 km). Je kunt even pauzeren in Christmas Hills Raspberry Farm en de muurschilderingen van wereldklasse in Sheffield bekijken! Bekijk een Tasmaanse duivel in Devils at Cradle ‘s nachts in de adembenemend mooie Cradle Mountain. De volgende dag kun je heerlijk wandelen bij Dove Lake in de Cradle Mountain - Lake St Clair National Park voor een van de beste wandelingen in Australië! Neem vervolgens de ochtend om naar Strahan te rijden en onderweg van het landschap te genieten, of beter nog, waarom maak je geen mooie vlucht voor een prachtig uitzicht op het Wereld erfgoed gebied en kijk je naar de zonsondergang op Ocean Beach? Overnachten in het vreedzame Strahan, en terwijl je toch bezig bent, waarom niet het langstlopende stuk van Australië zien? “Het schip dat nooit was !" terwijl je in Strahan bent.

Een prachtige optie is een cruise op de Gordon River en een bezoek aan Sarah Island, op zoek naar een vogelbekdier wanneer je wandelt naar Hogarth Falls. Voltooi uw reis van Strahan naar Hobart, een reis van 5,5 uur (289 km).

Op de rit kunt u Hobart de Wall in the Wilderness at Derwent Bridge bezoeken, het is geweldig! Of geniet van een kopje koffie bij het Lake St Clair Visitor Information Centre en loop naar het meer!

Hobart is het een puur culinair paradijs, het hele eiland Tasmanië heeft 's werelds beste voedsel en producten, waaronder de verbazingwekkende verse zeevruchten en oesters, ga zeker naar GET SHUCKED Oysters op Bruny Island! Of probeer de sint-jakobsschelp? Tasmanië heeft de beste van de wereld!

Neem de tijd om de waterkant van Hobart, de kunstgaleries van Salamanca en de handwerkwinkels te bezoeken voordat je naar huis gaat, of breng een bezoek aan MONA! De parel van David Walsh op de MONA-veerboot! ** Waarschuwing ** Niet voor angsthazen wees erop voorbereid om geschokt te zijn! Neem een lekker drankje aan de bar voordat je naar binnen gaat!

Tasmanië, een bestemming uit duizenden met een prachtige natuur.

Ik help je graag met het voorbereiden van deze prachtige reis.

Mail mij je wensen op: brenda@travelcounsellors.nl of bel op 0320-218071

Deel dit:

Terug Naar Boven