Chantal Doldersum


Chantal Doldersum

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ik ben Chantal Doldersum, geboren en getogen in Coevorden. Al jaren ben ik bezig met reizen en ik heb opleidingen gevolgd in de reisbranche. Inmiddels ben ik alweer ruim 3 jaar onderweg als Travel Counsellor en mag ik steeds meer mensen blij maken, door voor hen prachtige reizen te regelen.

Zelf heb ik vele verschillende, maar stuk voor stuk prachtige reizen mogen maken. Enkele bijzondere reizen zijn:
- Huwelijksreis, met een roadtrip door Florida en aansluitend een cruise naar het Caraïbisch gebied
- IJsland, 11 dagen met walvis spotten en het aanschouwen van het magische noorderlicht
- Eilandhoppen op de Azoren, waarbij wij de eilanden Sao Miguel en Terceira hebben bezocht
- Roadtrip naar Noorwegen en Zweden, de prachtige ruige fjordenkust van Noorwegen en het glooiende landschap van Zweden.

Daarnaast heb ik natuurlijk ook andere reizen gemaakt, veel steden bezocht en mocht ik tot nu toe mee met mooie studiereizen naar verschillende bestemmingen.
Hierbij kunt u denken aan Portugal, Cyprus, Spanje en Malta en steden als Londen, Berlijn, Valencia en Parijs.

In mei 2015 ben ik gestart als Travel Counsellor en inmiddels heb ik voor veel mensen mooie reizen mogen boeken. Ontzettend fijn is het dat steeds meer mensen mij weten te vinden en ook voor de volgende vakanties terug komen. Een bijzonder deel van mijn werk is het samenstellen van huwelijksreizen, deze moeten in mijn mening altijd net dat beetje extra bieden dan de vakanties tot dan toe. Het moet aansluiten bij de wensen van het paar en tot in de puntjes verzorgd zijn.

Wilt u ook uw reiswensen laten uitkomen? Via Travel Counsellors kan ik u veel reizen aanbieden, de mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos.
Natuurlijk ga ik bij iedere reis tot het uiterste om alles goed te verzorgen en u ontspannen op reis te laten gaan, mochten er toch nog vragen zijn tijdens de reis ben ik bereikbaar om deze te beantwoorden.

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met mij op zodat we samen uw wensen kunnen bekijken en bespreken.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-20355117

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven