Welkom op mijn persoonlijke pagina


- Travel is the only thing you buy that makes you richer -

Dit is een gezegde waar ik mij helemaal in kan vinden en waar ik jou graag bij help.

Ik ben Chantal Doldersum en als Travel Counsellor help ik je graag bij al je reiswensen. Door persoonlijk met je in gesprek te gaan op een moment dat het voor jou uitkomt, kan ik een passende offerte voor je opstellen. Inmiddels ben ik alweer ruim 5 jaar actief als persoonlijk reisagent en heb ik vele mooie reizen mogen verzorgen. Van rondreizen door Canada tot Zuid-Afrika en van accommodaties in Nederland tot aan zonvakanties in Spanje, bij mij kan je alle kanten op.

Zelf heb ik vele verschillende, maar stuk voor stuk, prachtige reizen mogen maken.
Enkele reizen die ik zelf erg bijzonder vond:
- Huwelijksreis, met een roadtrip door Florida en aansluitend een cruise naar het Caraïbisch gebied
- IJsland, heb ik inmiddels twee keer mogen bezoeken. Heerlijk rondrijden met een huurauto, walvissen spotten, het Noorderlicht bewonderen en genieten van de prachtige natuur
- Een combinatiereis met Dubai en Mauritius, waarbij we Mauritius met een huurauto en vanuit verschillende accommodaties hebben verkend
- Roadtrip naar Noorwegen en Zweden, de prachtige ruige fjordenkust van Noorwegen en het glooiende landschap van Zweden.

Daarnaast heb ik natuurlijk ook andere reizen gemaakt, veel steden bezocht en mocht ik tot nu toe mee met mooie studiereizen naar verschillende bestemmingen.
Hierbij kun je denken aan Portugal, Cyprus, Spanje, Mexico en Malta en steden als Londen, Berlijn, Valencia en Parijs.

Een bijzonder deel van mijn werk is het samenstellen van huwelijksreizen. De huwelijksreis moet in alle opzichten net iets grootser zijn dan de reizen tot dan toe. Bijvoorbeeld door te kiezen om iets verder te reizen dan normaal, iets meer luxe dan normaal of juist avontuurlijker, maar het allerbelangrijkste is dat het een reis wordt die bij het bruidspaar past.

Wil je ook je reiswensen laten uitkomen? Als Travel Counsellor kan ik je veel reizen aanbieden, de mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos.
Natuurlijk ga ik bij iedere reis tot het uiterste om alles goed te verzorgen en jou ontspannen op reis te laten gaan, mochten er toch nog vragen zijn tijdens de reis ben ik bereikbaar om deze te beantwoorden en eventuele problemen voor je op te lossen.

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met mij op zodat we samen je wensen kunnen bekijken en bespreken.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-20355117

Terug Naar Boven