Abu Dhabi Formule 1

6 dagen vanaf €1767 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€1767

Neem contact op met Chantal op 06-20355117 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NHT10SEP1 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 28/11/2019

Voor het elfde jaar op rij zal Abu Dhabi tussen 29 november – 1 december wederom gastheer zijn van de Formule 1. De Formule 1 Etihad Airways ABU DHABI GRAND PRIX is het grootste internationale sportevenement en de laatste race van het grand prix seizoen.

Een entrée bewijs voor de Formule 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix geeft bovendien toegang tot de attractieparken Ferrari world, Yas Waterworld en het nieuwe WarnerBros World.

Zon & strand
Het emiraat Abu Dhabi heeft een omvang die vergelijkbaar is met Zwitserland. Naast een grote woestijn in het binnenland heeft het langs de kustlijn meer dan 200 natuurlijke eilanden. Ook de stad Abu Dhabi wordt door vele natuurlijke eilanden gevormd. Het eiland Saadiyat heeft de beste witte zand stranden en dit maakt Saadiyat tot een van de meest gewilde strandlocaties in de UAE. Langs deze 9 kilometer lange kustlijn is gemotoriseerde watersport verboden om de Hawksbill schildpadden alle rust te bieden om jaarlijks terug te keren en hun eieren te leggen in de duinen op dit eiland. De resorts langs deze kust leveren eveneens hun bijdrage aan de bescherming van dit natuurgebied.

Cultuur & traditie
De mondaine stad Abu Dhabi heeft Het Louvre Abu Dhabi en het recent geopende ‘Founders Memorial’. Maar de woestijn-stad Al Ain, gelegen op anderhalf uur van de stad Abu Dhabi, heeft een rijk aanbod aan traditie en historie. Al Ain (wat ‘De bron' betekent), was ooit een onmisbare groene oase op de karavaanroute van VAE naar Oman. Deze oases en het archeologische werelderfgoed in Al Ain, zijn door UNESCO geclassificeerd als 'culturele locaties' met overblijfselen van vele prehistorische culturen. Al Ain biedt ook een verscheidenheid aan traditionele markten, waaronder een kamelen markt en je kunt kamelen races bijwonen.

Flaneren & shoppen
Abu Dhabi heeft een gezellige ‘corniche’ ofwel een boulevard die zich over acht kilometer uitstrekt langs de kust vanaf het Emirates Palace. Met name in de avonduren is het een plek waar de lokale bevolking, de expats en de toeristen samenkomen om te genieten van het aanbod restaurants & bars. Om fietsen te huren en de omgeving te verkennen of te shoppen in een van de souks of shopping malls. Je vindt er publieke stranden en aan de landzijde langs deze boulevard zijn parken aangelegd waar het gezellig samenkomen is en waar speeltuinen zijn voor de kinderen.

Golf
De fantastische golfbanen van Abu Dhabi zijn aangelegd in de woestijn en langs de spectaculaire kustlijn – je kunt zes dagen aaneen iedere dag opeen totaal andere baan spelen voor een compleet andere ervaring!

Parklandschappen van kampioenschapsniveau, oceaan of linksfaciliteiten, een leuke baan in het stadscentrum, het unieke van een zandbaan van wereldklasse of de langste hole van het emiraat op een countryfaciliteit in onze oasestad in het binnenland – Abu Dhabi heeft sensationeel veel keuze.

TIP: Golf uitrusting vliegt gratis mee. Combineer het F1 spektakel met een ochtend of middag op een van de fantastische golfbanen van Abu Dhabi. Deze zijn aangelegd in de woestijn en langs de spectaculaire kustlijn.

Programma:
Do 28/11 Vlucht EY 78 Amsterdam – Abu Dhabi 20:25 – 05:50 (op vrijdag)
Vr 29/11 Race dagen, Abu Dhabi Hill- tickets
Za 30/11 Race dagen, Abu Dhabi Hill- tickets
Zo 1/12 Race dagen, Abu Dhabi Hill- tickets
Ma 2/12 Dag ter vrije besteding
Di 3/12 Vlucht EY 7310 Abu Dhabi - Amsterdam 02:00 – 06:30

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam - Abu Dhabi met Etihad Airways • 3 nachten verblijf in Ramada Abu Dhabi Corniche in een tweepersoonskamer inclusief ontbijt • Veldkaarten 'Abu Dhabi Hill' voor drie dagen (training, kwalificaties en de racedag)


6 dagen vanaf €1767 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven