Seven Seas Explorer cruise Japan

11 nachten cruise Japan vanaf €8.239 p.p.

Ontdek het indrukwekkende Japan op een ontspannen manier, namelijk met een cruise! De reis begint in de hoofdstad Tokyo en gaat verder naar Shimizu, Kyoto, Kochi en Hiroshima. Hierna vaar je via de Kanmon zeestraat door naar Busan, Nagasaki, Kagoshima en Miyazaki. Je eindigt jouw cruise ervaring weer in de wereldstad Tokyo.

Dag 1 - Tokyo (Yokohama)

Yokohama is de hoofdstad van de Kanagawa prefectuur en is na Tokio de grootste stad van Japan. De stad is gecentreerd aan een inham aan de westkant van de Baai van Tokio.

Dag 2 - Shimizu

Op een heldere dag kan je vanuit de levendige haven van Shimizu de prachtige berg Fuji zien. Bezoek de S-Pulse Dream Plaza voor een rondleiding door het Shimizu Sushi Museum die de geschiedenis van Japans beroemdste gerecht laat zien. Wandel door de Kashi-no-Ichi markt, waar een deel van de verse zeevruchten van de haven worden verkocht en vergeet niet te genieten van een heerlijk kopje thee.

Dag 3 en 4 - Kyoto (Kobe)

Bezoek de adembenemende tempels en heiligdommen van Kyoto, de oude keizerlijke hoofdstad van Japan of bezoek het oude Nara, de bakermat van de Japanse kunst, literatuur en ambachten. Wandel door het Nara Park, beroemd om zijn herten en indrukwekkende Kasuga Grand Shrine en maak een rondrit door Osaka, waar je getuige zult zijn van het imposante kasteel. Geniet van traditionele Japanse gerechten.

Dag 5 - Kochi

Kochi heeft prachtige landschappen. Van een uitgestrekte kustlijn tot de heldere Shimanto-rivier en de diepgroene bossen die de stad omringen. Kochi ligt in het zuiden van Shikoku en wordt in het noorden omringd door ruige bergen. In het oosten ligt Kaap Muroto, en in het westen Kaap Ashizuri, met zacht golvende zandstranden die zich tussen deze twee uiterste punten uitstrekken. De prefectuur heeft ook de mystieke kalksteengrotten van Ryu-ga-do en de groene dennen van Katsura-hama Beach.

Dag 6 - Hiroshima

Hiroshima is de grootste stad op het eiland Honshu in Japan. De moderne, geïndustrialiseerde uitstraling heeft een militair verleden sinds de oudheid. Na haar turbulente geschiedenis staat Hiroshima nu bekend als de "Stad van de Vrede". Hiroshima heeft veel te bieden: bezoek het Peace Memorial Park, musea met renaissancekunst en nog veel meer.

Dag 7 – Cruisen over de Kanmon zeestraat

Beleef een dag op het water en geniet van alle faciliteiten die het schip te bieden heeft.

Dag 8 - Busan

Busan ligt op het zuidoostelijke puntje van het Koreaanse schiereiland, op slechts tweeëneenhalf uur van Seoel. Busan wordt ook wel "de zomerhoofdstad van Zuid-Korea" genoemd en staat bekend om zijn uitzonderlijke stranden, schilderachtige kliffen en oude tempels hoog in de bergen.

Dag 9 - Nagasaki

Nagasaki is de hoofdstad en grootste stad van de prefectuur Nagasaki in Japan. Nagasaki was een belangrijke basis van de Keizerlijke Japanse Marine tijdens de Eerste Sino-Japanse Oorlog en de Russo-Japanse Oorlog. Geniet van een panoramische rit rond Nagasaki die de moderne en historische kanten ervan onthult, richt je op attracties die de vernietiging van de atoombom onthullen die hier in 1945 werd gedropt en bekijk de meeslepende en aangrijpende tentoonstellingen in het Atoombommuseum.

Dag 10 - Kagoshima

Kagoshima is de meest zuidelijke grote stad van Japan en heeft de bijnaam "Napels van de oostelijke wereld", gebaseerd op de ligging in een calderabaai, het warme klimaat en de vulkaan. Het majestueuze uitzicht op Mt Sakurajima, een van 's werelds meest actieve vulkanen, domineert het landschap van de stad, torenhoog boven de prachtige Kinko Bay. De stad is rijk aan historische bezienswaardigheden, zoals de gedenkplaats van St. Francisco Xavier, die in Kagoshima aan land kwam en het christendom in Japan introduceerde.

Dag 11 - Miyazaki

Miyazaki biedt een schat aan culturele, geologische en culinaire ontdekkingen. Het tropische klimaat en het schilderachtige landschap zetten de toon voor een onvergetelijk bezoek. Geniet van de kustvergezichten in Hyuga en kom tot rust op het serene eiland Aoshima. Verken de ontzagwekkende grotten en heiligdommen bij Udo-jingu en neem zeker de weelderige bospaden naar de kleinere, minder bezochte heiligdommen. Bezoek het levendige 'Little Kyoto' in Obi Castle Town.

Dag 12 – Cruising the Philippine en terug naar Tokyo

Voorwaarden:

• Verblijf 11 nachten aan boord van Seven Seas Explorer (max 732 gasten) in een balkon suite • Keuze uit 33 inbegrepen excursies + 3-nachten inbegrepen landprogramma Tokyo voor of na de cruise + inclusief specialiteitenrestaurants, alcoholische en non-alcoholische dranken in restaurants, bars en minibar, WiFi, vooruitbetaalde fooien en valet wasservice • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode • Vanafprijs is per persoon en inclusief reserveringskosten van €32, SGR van €5 p.p. en Calamiteitenfonds van €2,50. • Vanafprijs is exclusief vlucht

11 nachten cruise Japan vanaf €8.239 p.p.

Wat is inbegrepen

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.

Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. De genoemde prijs in deze aanbieding is inclusief reserveringskosten van €32, SGR van €5 p.p. en Calamiteitenfonds van €2,50.