Chantal Merkx - de Wit


Chantal Merkx - de Wit

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Mijn naam is Chantal Merkx – de Wit, ik ben ruim 5 jaar werkzaam in de reiswereld.

In de loop der jaren heb ik vele reizen gemaakt naar: Londen, Boedapest, Parijs, Turkije, Mallorca, Lanzarote, Tenerife, Kreta, Egypte, Portugal, Kroatië, Oostenrijk, Hongarije, Florida, Mexico en Dominicaanse Republiek.

Wat kan ik u bieden?
Huwelijksreizen, avontuurlijke vakanties, wintersport, cruises, reizen op maat, zakenreizen, vluchten, auto huur, hotel overnachtingen.
Travel Counsellors is een gerenommeerde organisatie waar wereldwijd meer dan 1400 persoonlijke reisadviseur werkzaam zijn.
Travel Counsellors is aangesloten bij het ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en beschikt over een eigen IATA afdeling.

Slechts 3 stappen, helpt u naar uw gewenste vakantie:

• Stap 1: neem contact op door mij een e-mail te sturen of bel om uw vakantiedag uiteen te zetten.
Uiteraard zal ik contact met u opnemen om al uw ideeën voor uw perfecte reis met u door te nemen en met u mee te denken wat de verschillende mogelijkheden zijn.

• Stap 2: relax en laat mij alles voor u uitzoeken.
Ik maak gebruik van ons geavanceerde zoeksysteem en van mijn eigen ervaringen en kennis van de reiswereld om uw perfecte vakantie samen te stellen.

• Stap 3: geniet van uw vakantie.
U kunt heerlijk ontspannen en genieten van uw vakantie, omdat u weet dat uw vakantie tot in de kleinste details heeft geregeld.
Tijdens uw vakantie ben ik 24/7 bereikbaar om eventuele problemen op te lossen.

Neemt u eens vrijblijvend contact met mij op, en u zult zien hoe makkelijk het is uw reis te laten samenstellen door
“uw persoonlijke reisadviseur”.

Met vriendelijke groet,

Chantal Merkx – de Wit

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-23242597

Terug Naar Boven