Welkom op mijn persoonlijke pagina


DUTCHIE TRAVELS THE WORLD - INSPIRATIE & PERSOONLIJK REISADVIES

Mijn bedrijf is ontstaan vanuit mijn allergrootste passie; reizen. Al jaren bezoek ik de mooiste bestemmingen over de hele wereld, waarbij ik op zoek ga naar nieuwe avonturen en ervaringen.

Deze herinneringen wil ik via Dutchie Travels The World met jou delen. Niet alleen ter inspiratie, maar ook door mooie reizen voor jou samen te stellen. Dutchie Travels The World is hét online platform voor reisinspiratie binnen- en buiten Europa & persoonlijk reisadvies op maat.

Ben je op zoek naar een unieke reis, maar heb je geen tijd om dit uit te zoeken of geen idee waar je moet beginnen? Laat mij jou helpen als jouw Persoonlijk Reisadviseur. Op basis van jouw wensen en voorkeuren stel ik een reis op maat samen en zorg ik voor een onvergetelijke reis!

Van stedentrip tot rondreis, van solo-reizen tot groepsreizen, van campings tot luxe resorts, het kan allemaal. Boek zorgeloos en zonder risico’s je volgende reis bij Dutchie Travels The World. Als Travel Counsellor ben ik namelijk aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds.

Herken je dit?
> Ik heb geen tijd om zelf mijn reis uit te zoeken.
> Ik heb geen idee waar ik moet beginnen met zoeken.
> Ik wil graag een reis die helemaal bij mij past.
> Ik wil graag zorgeloos en goed voorbereid op reis.
> Ik vind zekerheid erg belangrijk.

Waarom jouw reis door mij laten regelen?
> Persoonlijke tips en eerlijk advies met méér dan 10 jaar reiskennis en ervaring.
> Altijd beschikbaar als jouw vast aanspreekpunt via Whatsapp, mail en telefoon.
> Op de hoogte van de laatste berichtgeving, voorwaarden en reisadviezen.
> Complete ontzorging, ik regel jouw reis van A tot Z.
> Zekerheid & veiligheid, ik ben namelijk als Travel Counsellor aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds.
> Een reis die volledig bij jouw wensen en voorkeuren past en met liefde is samengesteld.
> Scherpe prijzen & kwaliteit waar het internet niet tegenop kan, want in veel gevallen hoeft het jou NIKS extra te kosten.
> Alle benodigde reisdocumenten staan overzichtelijk in één App.

Vertel mij wat jouw wensen zijn en ik zal al mijn reiservaring en passie inzetten om samen met jou een prachtige reis te creëren!

Mail, bel of Whatsapp mij voor een vrijblijvende afspraak: 06-21174191 of [email protected]

Benieuwd naar mijn eigen reiservaringen, reistips en inspiratie? Neem dan ook een kijkje op mijn website: www.dutchietravelstheworld.com of Social Media kanalen; Facebook, Instagram en Linkedin @dutchietravelstheworld

LIFE’S TOO SHORT, TRAVEL NOW

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0621174191

Terug Naar Boven