Welkom op mijn persoonlijke pagina


EAT SLEEP TRAVEL REPEAT

Al van kleins af aan is reizen mij met de paplepel ingegoten. Als baby van een paar maanden oud zat ik al op mijn eerste vlucht naar de zon. Mijn peuter en kleuterjaren heb ik door mogen brengen in het indrukwekkende Noorwegen en met mijn familie ging ik elk jaar op all-inclusive vakantie naar landen zoals Turkije, Tunesië, Egypte, Spanje en Griekenland.

Naarmate ik ouder werd ging ik verlangen naar meer. Tropische temperaturen, hagelwitte zandstranden, andere culturen, wereldse gerechten en vooral 'het onbekende'. Zuid-Afrika was mijn eerste verre reis, dit smaakte naar meer. De jaren daarna volgden Thailand, Indonesië, Sri Lanka, de Malediven, Colombia en Mexico.

Met méér dan 10 jaar reiservaring wil ik jou helpen de wereld te ontdekken. Ik doe niets liever dan mij uren verdiepen in de mooiste bestemmingen, unieke accommodaties en verborgen pareltjes. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor jou. Via mijn instagrampagina @dutchietravelstheworld deel ik regelmatig reiservaringen, reistips en de leukste hotspots.

Omdat ik weet hoe spannend het is om op reis te gaan en alles te regelen wat daarbij komt kijken, wil ik jou ontzorgen als Persoonlijk Reisadviseur. Of het nou gaat om een stedentrip met vriendinnen, die ene droomreis met jouw gezin waar je al jaren naar verlangt of een heerlijke luxe vakantie met jouw partner waarbij je helemaal in de watten word gelegd, ik regel het voor je!

Herken je dit?
> Ik heb geen tijd om zelf mijn reis uit te zoeken
> Ik heb geen idee waar ik moet beginnen met zoeken
> Ik wil graag een reis die helemaal bij mij past
> Ik wil graag zorgeloos en goed voorbereid op reis
> Ik vind zekerheid erg belangrijk

Waarom jouw reis door mij laten regelen?
> Ik ben en blijf jouw vaste aanspreekpunt waarbij je altijd terecht kan
> Ik bied zekerheid, ik ben namelijk als Travel Counsellor aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.
> Ik zoek naar de juiste mogelijkheden die helemaal bij jou passen
> Ik regel alles voor jou van A tot Z
> Ik ben op de hoogte van wat er speelt in de wereld en anticipeer daarop

Vertel mij wat jouw wensen zijn en ik zal al mijn reiservaring en passie inzetten om samen met jou een prachtige reis te creëren!

Mail, bel of Whatsapp mij voor een vrijblijvende afspraak: 06-21174191 of chantal.roskam@travelcounsellors.nl.

Benieuwd naar mijn eigen reiservaringen, reistips en inspiratie? Neem dan ook een kijkje op mijn Instagram @dutchietravelstheworld

LIFE’S TOO SHORT, SO LET’S GO ON THAT DREAM HOLIDAY

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Terug Naar Boven