Alaska cruise

Cruise 7 nachten Inside Passage vanaf €1.084 p.p.

Persoonlijke verzorging, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij, de sfeer van vervlogen tijden maar ook de modernste faciliteiten aan boord. Daarom juist nu een cruise met Holland America Line naar Alaska!

Al sinds 1947 laat Holland America Line haar gasten de wonderen van Alaska zien – zelfs nog voor dit een officiële Amerikaanse staat was. De ervaring, expertise én kennis is ongeëvenaard: zo zie en ervaar je het authentieke en woeste Alaska van je dromen. De rederij heeft het grootste aanbod aan cruises naar Glacier Bay National Park & Preserve.

Boek voor 12 oktober 2022 een Alaska 2023 cruise of cruise tour en ontvang de volgende extra’s inclusief:

• Have it ALL pakket: drankjes, WIFI, $100 tot $300,- p.p. excursietegoed en specialiteitendiner(s)

• Crew Appreciation (dagelijkse fooien)

• Tot $300,- boordtegoed per hut

Cruise 7 nachten Inside Passage vanaf €1.084 p.p.

Met vertrek op 7 mei 2023 vaar je met het schip Noordam.

Voorwaarden:

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen. • Exacte havens kunnen per datum verschillen. • 'Boek Vroeg & Profiteer' aanbiedingen eindigen op 12 oktober 2022.

Cruise 7 nachten Inside Passage vanaf €1.084 p.p.

Wat is inbegrepen

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.

Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.