Onvergetelijke tijd in Antalya

8 dagen Antalya, Turkije all inclusive vanaf €1060 p.p.

Vanaf

€1060

Neem contact op met Elles op 06-38772869 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: WLT36 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 27/08/2022

In minder dan 4 uur vlieg je van Eindhoven naar Antalya, Turkije. Bij het all inclusive hotel 'Liberty Lara Beach' staat de gast centraal. Je vindt hier oneindig veel faciliteiten als à-la-carterestaurants, een turks bad, miniclubs, zwembaden en nog vele meer. Het hotel ligt in een prachtige omgeving met een rijke Turkse cultuur.

Turkse gastvrijheid staat centraal bij het 5-sterren hotel Liberty Lara Beach. Én dat in een luxe westerse ambiance met all inclusive! Het resort is gelegen in Antalya, de paren van de Turkse Rivièra met azuurblauw water en een groene natuur. Besteed je tijd in de zon aan het zwembad, op het strand, in de spa of neem deel aan de diverse activiteiten.

Wat is inbegrepen

• Verblijf 8 dagen in een 2 persoonskamer op basis van all inclusive • Retourvlucht Eindhoven – Antalya met Corendon Airlines op basis van Economy Class • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode


8 dagen Antalya, Turkije all inclusive vanaf €1060 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven