Welkom op mijn persoonlijke pagina


Op zoek naar onafhankelijk en deskundig reisadvies? Ik help graag bij het plannen van uw volgende reis.

De afgelopen jaren heb ik veel gereisd en vele bestemmingen bezocht: VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Oman, Thailand, Vietnam, Maleisië, Singapore, Hong Kong, Argentinië, Brazilië, Zimbabwe, Zambia, Zuid-Afrika, Dominicaanse Republiek, Curaçao en een groot deel van Europa. Als Travel Counsellor draag ik alle kennis en ervaring met betrekking tot deze bestemmingen graag aan u over!

Ik heb een passie voor reizen en dan vooral voor bestemmingen buiten Europa. Ik boek niet vaak een standaard reis, maar altijd maatwerk om precies te kunnen voldoen aan de wensen van de klant. En dat betekent niet direct een hogere prijs, maar je kunt dan juist combinaties maken van verschillende luxe niveaus in dezelfde reis. Omdat ik vanuit huis werk, kan ik u een service verlenen die in mijn ogen veel verder gaat dan die van de traditionele reisagent (en zeker dan het internet!). Zo kan ik echt de tijd voor u nemen en ben ik bereikbaar op een tijdstip dat u uitkomt, dus ook ’s avonds en in het weekend. En uiteraard ook tijdens uw reis om u bij te staan waar nodig!

De afgelopen jaren ben ik ook op meerdere bijzondere bestemmingen geweest: Oman, de Azoren en Zimbabwe. Allen totaal verschillend uiteraard maar echt prachtig om naartoe te reizen.

Hopelijk bent u op mijn website terechtgekomen omdat één van mijn klanten mijn visitekaartje aan u heeft gegeven of mijn naam aan u heeft doorgegeven. Als dat zo is, neem dan gerust vrijblijvend contact op zodat ik u kan helpen bij het realiseren van al uw reisplannen. Een offerte is altijd vrijblijvend!

Met vriendelijke groet,

Uw persoonlijke Travel Counsellor,

Erik Sodekamp
erik@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 023-8922120 / 06-14890452

Terug Naar Boven