Welkom op mijn persoonlijke pagina


Op zoek naar onafhankelijk en deskundig reisadvies? Rekening houdend met alle Covid-19 voorwaarden, beperkingen en mogelijkheden? Daar help ik graag bij.

De afgelopen jaren heb ik veel gereisd en vele bestemmingen bezocht: o.a. de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Oman, Thailand, Vietnam, Maleisië, Singapore, Hong Kong, Japan, Argentinië, Brazilië, Zimbabwe, Zambia, Zuid-Afrika, Jamaica, Dominicaanse Republiek, Curaçao en een groot deel van Europa. Als Travel Counsellor draag ik alle kennis en ervaring met betrekking tot deze bestemmingen graag aan u over. En dat doe ik samen met onze lokale agenten en andere partners op de diverse bestemmingen die alle actuele ins/outs van de bestemming weten.

Ik heb een passie voor reizen en dan vooral voor bestemmingen binnen en buiten Europa zonder massatoerisme. Ik boek daarom niet vaak een standaard reis, maar meestal maatwerk om precies te kunnen voldoen aan de wensen van de klant. En dat betekent absoluut niet meteen een hogere prijs, maar je kunt dan juist combinaties maken van verschillende luxe niveaus in dezelfde reis. Omdat ik vanuit huis werk, kan ik u een service verlenen die in mijn ogen veel verder gaat dan die van de traditionele reisagent (en zeker dan het internet!). Zo kan ik echt de tijd voor u nemen en ben ik bereikbaar op een tijdstip dat u uitkomt, dus ook ’s avonds en in het weekend. En uiteraard ook tijdens uw reis om u bij te staan waar nodig!

Door Covid-19 zal de komende periode onzeker blijven ten aanzien van de vraag of reizen wel/niet door kunnen gaan. Door onze goede afspraken met onze partners kan ik altijd een oplossing vinden om een reis zo flexibel mogelijk te boeken. En ik ga hierover altijd eerlijk met u in gesprek zodat een afgewogen keuze gemaakt kan worden.

Hopelijk bent u op mijn website terechtgekomen omdat één van mijn klanten mijn visitekaartje aan u heeft gegeven of mijn naam aan u heeft doorgegeven. Als dat zo is, neem dan gerust vrijblijvend contact op zodat ik u kan helpen bij het realiseren van al uw reisplannen. Een offerte is altijd vrijblijvend!

Met vriendelijke groet,

Uw persoonlijke Travel Counsellor,

Erik Sodekamp
erik@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven