Welkom op mijn persoonlijke pagina


The world is our playground!!

Mijn naam is Etienne van Leur en woonachtig in Anna Paulowna.
Al vroeg wist ik dat ik de wereld wilde zien. En waar kan je meer van de wereld zien dan bij de Koninklijke Marine. Met varende plaatsingen, uitzendingen en meerjarige plaatsingen bij Nederlandse Ambassades werd steeds meer duidelijk dat de wereld een prachtige plek is om te bereizen.

Vele uithoeken van de wereld heb ik de afgelopen jaren - voor werk als privé - mogen bezoeken. Turkije, Venezuela, Brazilië, Colombia, Suriname, Polen en avontuurlijke safari’s in Zimbabwe, Kenia, Tanzania, Botswana, Namibië plus Zuid Afrika heb ik gemaakt. Noorwegen, Zweden en Denemarken, Engeland, het schitterende Schotland en vele andere Europese bestemmingen passeerden de revue. Curaçao, Bonaire en Aruba met haar prachtige stranden en onderwaterwereld heb ik mogen verkennen en andere pareltjes in de Caraibische zee kwamen voorbij. Dynamisch Bangkok, het prachtige Vietnam of de indrukwekkende tempels van Angkor Wat en Angkor Thom in Cambodja, maar ook Sri Lanka zijn niet onbekend meer voor mij.

Zoals u ziet is reizen mijn passie en van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt

Wat uw reiswensen ook zijn, ver weg of dichtbij, lange of korte vakanties of wellicht weet u nog niet waar u heen wilt en heeft u inspiratie nodig? Als uw persoonlijke reisadviseur kunt u er verzekerd van zijn dat ik er alles aan zal doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. U krijgt van mij uitstekende persoonlijke service, ik ben 24/7 uw back-up, ik neem alle tijd om uw vakantiewensen met u door te nemen en ik ben uw enige aanspreekpunt. Op deze wijze kan ik een vakantie samenstellen die precies bij u past. U krijgt van mij het beste aanbod, uiteraard hou ik hierbij rekening met uw budget.

Daar ik onafhankelijk ben, kan ik samenwerken met leveranciers die bij uw reis passen en op deze wijze lever ik u maatwerk. Dit alles bespreek ik met u op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Travel Counsellors is lid van ANVR, SGR, Deelnemer IATA en het Calamiteitenfonds. Dat betekent voor u dat u zorgeloos op vakantie kunt gaan. Travel Counsellors beschikt over een wereldwijd netwerk van geselecteerde agenten die kwaliteit leveren en er alles aan doen om u de perfecte vakantie te bieden waar u naar op zoek bent.

Bent u op zoek naar een mooie vakantiebestemming dan help ik u graag met het vinden en samenstellen hiervan, geheel naar uw wensen en naar uw budget. Ik kijk er naar uit om u van dienst te mogen zijn.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-12749573

Terug Naar Boven