Welkom op mijn persoonlijke pagina


Mijn naam is Eva Vos, Travel Counsellor Oss en omgeving.
Mijn passie is reizen, daar help ik u als klant dan ook graag bij. Wat ik doe, is uw droomvakantie tot in de puntjes verzorgen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.
Hier een kort overzicht wat ik zoal voor u kan betekenen:
• Zonvakanties
• Citytrip
• Losse vliegtickets
• Rondreizen
• Cruise
• Sportreizen
• Wintersport
Wanneer u zelf geen tijd hebt om te spitten door het internet of door de bomen het bos niet meer ziet of wanneer u het simpelweg graag verzorgd hebt, dan kom ik u helpen!
Het begint allemaal met een goed gesprek, elkaar leren kennen. Ik ben er om te luisteren naar uw wensen en daarop uw vakantie samen te stellen.
Mijn persoonlijke advies gaat dan ook verder dan alleen uw reis boeken. Ik help je bij het regelen van een visum, huurauto, verzekering, etc.
Ik beschik over veel kennis van (vakantie)bestemmingen, daarbij is geen wens te gek dankzij ons netwerk van ruim 1500 reisprofessionals waarbinnen ervaringen en kennis uitgewisseld worden.

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen, aarzel dan niet en bel of mail me voor een persoonlijk gesprek.

Mag ik u helpen met het creëren van onvergetelijke herinneringen?
Tot snel!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-31078963

Terug Naar Boven