Welkom op mijn persoonlijke pagina


Bent u op zoek naar een zonvakantie in Griekenland, een avontuurlijke rondreis door Maleisië of een romantisch stedentripje naar Rome? Dan bent u bij mij aan goede adres!

Ik ben Evelien Sakko - van der Kraats en heb ruim 19 jaar ervaring in de reisbranche. In die tijd heb ik vele mooie bestemmingen mogen beleven. In Europa: uiteraard Nederland, België, Duitsland , Denemarken, Groot Brittannië, IJsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Madeira, Griekenland, Turkije (Egeïsche kust en Turkse Riviera) en Malta. Buiten Europa: Brazilië, China, New York en Maleisië.

Mijn absolute favoriet is China, dit land heeft zo’n enorme indruk op mijn gemaakt. Het magische landschap van het Karstgebergte, de mythische tempels en natuurlijk staan op de indrukwekkende Grote Muur.
Ik zie en beleef een bestemming altijd graag, tegelijkertijd kan ik ook enorm genieten in een goed hotelresort. Liefst beleef ik met een huurauto mijn bestemming. De vrijheid die je hiermee hebt, is echt mijn vakantiegevoel.

Door mij aan te sluiten bij Travel Counsellors bied ik een hele nieuwe mogelijkheid voor het reserveren van uw vakantie. Omdat ik vanuit huis werk, kunt u mij uw reiswensen 7 dagen per week per mail of telefonisch doorgeven. Indien u dat wenst, kom ik graag bij u langs om de details van uw vakantie te bespreken.

Met Travel Counsellors kan ik vele reisorganisaties uit Nederland, België en Duitsland aanbieden, alsook diverse specialisten waardoor ik een zeer uitgebreid aanbod aan reizen kan bieden. Mogelijkheden te over voor maatwerkreizen, pakketreizen en cruises ook op vele bestemmingen losse accommodaties, losse vliegtickets, autohuur en taxivervoer van en naar Schiphol of Rotterdam airport.

Travel Counsellors is voor uw zekerheid aangesloten bij ANVR en SGR .

U kunt mij bereiken per Whatsapp of telefonisch op 06-48734313
Of per mail evelien.sakko@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven