Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op mijn website, de eerste stap naar een mooie reis is gezet!

Mijn naam is Evelyn Reinders en een baan als Travel Counsellor is een droom voor mij die uitkomt. Na mijn toeristische opleiding ben ik gaan werken bij een reisbureau, vervolgens hotel en daarna autoverhuur. Naast reizen is het uitzoeken en voorbereiden van een reis mijn grote passie. Ik heb al heel wat bestemmingen in de wereld mogen ontdekken. Service verlenen zit in mijn bloed en ik zal er alles aan doen om je reisdromen uit te laten komen.

Welke reizen kun je bij mij boeken? Denk aan; familievakanties, verre reizen, luxe reizen, maatwerkreizen, skivakanties, diverse rondreizen, huwelijksreizen, stedentrips, hotelovernachtingen, autohuur, vluchten, cruises, en nog zoveel meer.... Ik adviseer je graag persoonlijk bij het samenstellen en boeken van je reis.

Wat zijn de voordelen van een persoonlijk reisadviseur;

* Persoonlijk advies op een tijdstip dat het jou schikt
* Afspraak telefonisch, thuis of videobellen
* Een vast aanspreekpunt, voor, tijdens of na je vakantie
* Hoog servicelevel, zeer punctueel
* Een op maat gemaakte offerte
* 24/7 telefonisch bereikbaar
* Travel Counsellors is aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en IATA

Bel, e-mail of app om vrijblijvend je reiswensen te bespreken.
Als je liever hebt dat ik bij je langs kom, dan doe ik dat graag! Ik werk vanuit Huizen en ook regelmatig vanuit ons huisje in Markelo.

Kortom, voor een goed en onafhankelijk reisadvies op tijden die jou het beste uitkomen, ben je bij mij aan het juiste adres!

Hartelijke groet,

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Welkom op mijn Travel Counsellors pagina

23-6-2021

Droom je van een reis ver weg of dichtbij, als persoonlijk reisadviseur help ik je graag bij het uitzoeken en boeken van jouw vakantie.

Sint Maarten en Saba

10-3-2019

Deze twee prachtige Caribische eilanden Sint Maarten "The Friendly Island" en Saba ""The Unspoiled Queen" hebben een plekje in ons hart.

Curaçao en Bonaire

18-1-2018

Bon Bini op Curaçao en Bonaire, heerlijke tropische eilanden in de Caribbean met een Nederlands tintje. Het eiland verkennen op Curaçao, snorkelen op Bonaire

Zuid Afrika 2017

18-8-2017

Een fantastische rondreis in het noordoosten van Zuid Afrika. Cultuur, natuur, prachtige vergezichten, wildlife. Zuid Afrika, Ons sal terug wees!

Middellandse Zee Cruise 2015

22-7-2016

Middellandse Zee Cruise in 2015 met MSC. Een mooi schip en iedere dag wakker worden op een andere bestemming, hoe leuk is dat! Met aansluitend paar dagen Rome.

Noorwegen

18-6-2016

Na iedere bocht "wow prachtig" dat is voor mij Noorwegen. Noorwegen voelt voor mij als thuis. Hierbij een korte indruk, slechts een greep uit de vele foto's :)

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven