Welkom op mijn persoonlijke pagina


“Life begins at the end of our comfort zone”

Mijn naam is Ewald van Hoeijen en ik ben jouw persoonlijke reisadviseur. In 2019 heb ik de stap gezet om uit mijn comfort zone te komen en besloten om te gaan doen waar ik goed ik ben en waar ik heel veel plezier uit haal. Dat is het vinden van die ultieme reis en om voor u alle zorgen te ontnemen zodat u alleen nog uw koffer hoeft te pakken en te genieten. Daarom ben ik aangesloten bij Travel Counsellors.

Mijn passie voor reizen heeft ervoor gezorgd dat ik al veel van de wereld heb mogen zien. Mijn hoogtepunt is dat ik 5 jaar op Bonaire heb gewoond. Op dit prachtige eiland ben ik getrouwd met de voetjes in het zand.

Naast het reizen ben ik ook voormalig duikinstructeur dus ook voor de avontuurlijke reizen bent u bij mij aan het goede adres. Heeft u een duikbrevet of wilt u dit halen dan kan ik ook deze reizen voor u samenstellen.

Mijn kracht is dat ik plaats en tijd onafhankelijk kan werken. Dit betekent dat u met mij kan afspreken waar en wanneer het u uitkomt.

Mijn belangrijkste speerpunten:
• Voor mij is kwaliteit belangrijker dan kwantiteit,
• Persoonlijke aandacht,
• U heeft maar één contactpersoon,
• Travel Counsellors geeft de financiële zekerheid door aangesloten te zijn bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.
Als u denkt dat u op het internet goedkoper uit bent dan doe ik graag een vrijblijvende second opinion voor u.

Wat zijn uw reiswensen?

Laat mij u helpen om uw vakantiebelevenis waar te maken. Van een stedentrip tot een huwelijksreis en van een vliegticket tot een samengestelde rondreis. Uw belevenis is mijn uitdaging.

Maak het u niet moeilijker dan nodig, bel of e-mail uw wensen.

Want mijn lijfspreuk is: Travelling is the only thing you buy, that makes you richer!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Terug Naar Boven