Persoonlijk Bonaire

Ewald van Hoeijen on 02 June 2019

Deel dit:

Dit prachtige tropisch eiland in het Caribisch gebied en is onderdeel van het Koningrijk der Nederlanden en ik heb het geluk gehad om hier vijf jaar te mogen wonen. Bonaire is op z’n 9 uur vliegen van Amsterdam en je land op Flamingo Airport Bonaire en met de Nederlandse nationaliteit heb je voor de eerste 6 maanden geen visum nodig. Je bezoek aan Bonaire is zo geregeld.

Bonaire staat bekend als het duikersparadijs omdat de onderwater wereld wonderschoon is en de duikplekken ook heel makkelijk te bereiken zijn van de kant. Je parkeert heel makkelijk je auto en je loopt daarna makkelijk de zee in met je equipment. Mede hierom kan ook elke beginnende duiker zijn hart ophalen. Naast de geweldige duik mogelijkheden heeft Bonaire ook veel te bieden op natuur en culinair gebied. Fantastische restaurants met een geweldig uitzicht maar ook de lokale eettentjes zijn een belevenis op zich met heel goed eten!

Excursie TIPS - Washington Slagbaai National Park, - Cadushi brouwerij, - Brandaris beklimmen (in de vroege ochtend), - Eiland tour, - Slavenhuisjes, - (leren) Surfen bij Sorobon Beach, - Indianen tekens, - Donkey Sanctuary

Beste reistijd De beste reistijd om naar Bonaire te gaan is februari t/m september. Bonaire valt buiten het orkaan gebied (actief november/december) maar ondanks kan ik deze periode nog wel veel regen vallen of de wind kan wegvallen.

Wil je meer weten?

Groet, Jouw eigen reisadviseur

Deel dit:

Terug Naar Boven