Welkom op mijn persoonlijke pagina


To travel is to live – Hans Christian Andersen

Welkom op mijn persoonlijke pagina!
Mijn naam is Hanna Swagerman, ik ben 38 jaar oud en woon in Wognum. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij verschillende reisorganisaties, waaronder Martinair, African Holidays en verschillende reisbureau’s, ben ik er even uitgeweest en heb ik op een makelaarskantoor gewerkt. Maar de reiswereld bleef trekken. Toen ik de mogelijkheid kreeg om als zelfstandig reisadviseur te gaan werken was dat geen moeilijke keuze!

Het vinden van de juiste vakantie is vandaag de dag niet zo gemakkelijk. Het aanbod van reizen en accommodaties is enorm, waardoor het moeilijk is om de juiste keuze te maken. Ik kan u alle zorg uit handen nemen. Of het nu gaat om een verre reis, een campingvakantie, een zonvakantie, een stedentrip, wintersport of zakelijke reis. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden en geef hierbij ook advies over alle belangrijke zaken rondom de reis, zoals vaccinaties, verzekeringen en dergelijke.

1 aanspreekpunt op ieder moment van de dag, voor, tijdens en na uw reis. En natuurlijk niet geheel onbelangrijk, u betaalt niets meer dan bij een regulier reisbureau.

Dus denkt u aan een vakantie, dan hoop ik dat u aan mij denkt!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-51428464

Terug Naar Boven