Henny Ottenheim Neijssen


Henny Ottenheim Neijssen

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Reizen is “ beleven” …..andere landen, andere culturen…..
Reizen moet zorgeloos zijn….een gevoel van ontspanning…………

Leuk dat u mijn pagina bezoekt!
Dat doet u niet zomaar….u bent op zoek naar een vakantie en wilt gewoon weten met wie u in zee kunt gaan! Heel verstandig, want tegenwoordig is niets meer zeker…
Het werken als zelfstandig reisexpert heeft voor u veel voordelen; één ervan zijn de flexibele werktijden. Vakantieplannen worden immers vaak gemaakt als men met vrienden of familie gezellig samen is, vaak ’s avonds of in het weekend. Ook dan kunt u mij bellen! Ik werk wanneer het ú schikt! U bent- op afspraak -altijd welkom op mijn kantoor!

Als Travel Counsellor van het eerste uur heb ik inmiddels ervaren dat men het zo leuk vindt dat er ruim aandacht aan een reiswens wordt gegeven en het contact zo prettig is. Omdat ik veel reizen samenstel samen met onze betrouwbare partners op diverse bestemmingen, heb ik regelmatig contact met u. We “schaven en schuren” immers samen aan uw reis totdat deze geheel naar wens is!

Mijn beroep geeft mij de mogelijkheid om regelmatig te reizen. U kunt zich voorstellen dat ik in deze 30 jaar bijna alle bestemmingen bezocht heb. Prive, maar ook zakelijk want ik reis regelmatig voor mijn werk om u optimaal te kunnen adviseren! Ik heb een lichte voorkeur voor Azie en Afrika. Ook reis ik regelmatig naar de Antillen; die eilanden geven mij altijd nieuwe energie! Maar u kunt voor iedere bestemming bij mij terecht!

Travel Counsellors werd al eerder uitgeroepen tot “Beste Reisaanbieder” van Nederland! Een titel die wij met trots voeren, zeker omdat deze van ú, de reiziger komt. U heeft ervaren dat wij alleen het beste voor onze klanten willen, dus ook alleen werken met betrouwbare partners overal ter wereld. Wij dragen het ANVR/SGR keurmerk en zijn lid van het Calamiteitenfonds; dat zegt genoeg!

Ik hoop u spoedig te spreken! Heeft u een vraag, bel (0475-472925) of mail (henny@travelcounsellors.nl) mij dan gewoon een keer! Of bezoek mijn Facebookpagina Reisadvies Maasgouw, waar ik regelmatig leuke weetjes en aanbiedingen post. Liken is nog leuker! Zo blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en leuke reistips!

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0475 472 925

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven