Welkom op mijn persoonlijke pagina


Reizen is “ beleven” …..andere landen, andere culturen…..
Reizen moet zorgeloos zijn….een gevoel van ontspanning…………

Leuk dat u mijn pagina bezoekt!
Dat doet u niet zomaar….u bent op zoek naar een vakantie en wilt gewoon weten met wie u in zee kunt gaan! Heel verstandig, want tegenwoordig is niets meer zeker…Dat bleek wel weer tijdens de COVID-19 crisis; deze crisis leerde ons veel en benadrukte weer eens de waarde van een betrouwbaar reisagent.

Het werken als zelfstandig reisexpert heeft voor u veel voordelen; het is vaak persoonlijker en uw reis wordt op maat gemaakt! Betrouwbaar, ook in crisissituaties.

Ik specialiseer me in maatwerk: Vietnam, Thailand, Cambodja en vele andere bestemmingen, ook binnen Europa. Stedentrips, strandvakanties, authentieke kleinschalige accommodaties in b.v. Italië, Griekenland en Spanje. Hiervoor werk ik samen met betrouwbare agenten op de bestemming van wie ik weet dat zij er altijd zijn tijdens de reis. Maatwerk betekent samen “schaven en schuren” totdat uw reis geheel naar wens is.
Mijn beroep geeft mij de mogelijkheid om regelmatig te reizen. U kunt zich voorstellen dat ik in deze 30 jaar heel veel bestemmingen bezocht heb. Privé, maar ook zakelijk want ik reis regelmatig voor mijn werk om u optimaal te kunnen adviseren!
Verwacht van mij geen goedkope last-minutes of low-budgetreizen! Ik stel uw reis met zorg samen tot in detail! Voor mijn service betaalt u niets extra.
Travel Counsellors werd al eerder uitgeroepen tot “Beste Reisaanbieder” van Nederland! Een titel die wij met trots voeren, zeker omdat deze van ú, de reiziger komt. Wij dragen het ANVR/SGR-keurmerk en zijn lid van het Calamiteitenfonds.

Wilt u een voorstel, mail me dan uw wensen naar [email protected] en ik ga ermee aan de slag! Voor informatie of vragen kunt u mij altijd bellen op 06-20744594
Bezoek mijn Facebookpagina Reisadvies Maasgouw, waar ik regelmatig leuke “weetjes,” landeninformatie en tips post. Liken is nog leuker! Zo blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en reistips!

M.i.v. september 2020 werk ik op de dinsdag en de donderdag. Mocht u niet kunnen, dan plan ik graag een tijdstip met u in overleg! Een mail sturen kan altijd!


Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0475-472 925

Terug Naar Boven