Welkom op mijn persoonlijke pagina


U zoekt iemand die u helpt bij het kiezen van de juiste reis voor u!
Geen lange wachttijden op het reisbureau, standaard pakketreizen of avonden online zoeken naar een passende reis.
Samen met u zoek ik de mooiste en meest passende reis voor u en uw familie uit.
Of dit nu een weekje zon of last minute is of een uitgebreide maatwerkreis.

Daarvoor komt u bij mij!

Hoe fijn is het om een reis te maken die helemaal op uw wensen is afgestemd!
“With us it’s Personal” – dat betekent onder andere dat ik graag een afspraak met u maak op een tijd en plaats die u het beste uitkomt, om uw reisplannen te bespreken. U krijgt daarna van mij snel een complete en zeer uitgebreide offerte, waarbij aandacht aan details wordt geschonken.

Als Travel Counsellor heb ik de beschikking over vele boekingssystemen. Veel lokale agenten die de bestemmingen uitstekend kennen maar ook Nederlandse en Belgische touroperators. Er is altijd wel iets te vinden wat bij u past. Van Last minutes tot luxe vakanties waar echt alles geregeld is. Door middel van een gesprek, thuis of per telefoon, kan ik de reis op maat en geheel naar uw wensen samenstellen.

Natuurlijk kan ik naast een op maat gemaakte reis ook alle bekende touroperators voor u boeken.
Autohuur, verzekeringen of attracties, het behoort ook allemaal tot de mogelijkheden.
Door mijn jarenlange ervaring en kennis in de reiswereld (+30 jaar) kan ik u datgene bieden wat u van mij mag verwachten: Goede prijs/kwaliteit verhouding, deskundig, betrouwbaar, onafhankelijk, flexibel, klantvriendelijk en klantgericht en zeer veel reiservaring.
Travel Counsellors is in 1994 opgericht in Manchester, Engeland . Inmiddels zijn er ruim 1600 Travel Counsellors werkzaam in 7 landen, Engeland, Ierland, Nederland, België, Zuid-Afrika, Australië en de Verenigde Arabische Emiraten.
Omdat wij in Nederland lid zijn van IATA en de ANVR en deelnemer zijn bij de Stichting Garantiefonds is uw betaalde reissom financieel gewaarborgd.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven