Stijlvol Málaga

5 dagen Malaga vanaf €630 p.p.

Vanaf

€630

Neem contact op met Hijke op 06 18827585 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: WLT34 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 21/08/2022

Vanuit Rotterdam vlieg je naar het populaire Málaga. De stad biedt een unieke mix van cultuur, natuur, historie en strand. De Kathedraal tegenover het chique hotel is een uitstekende eerste trekpleister. Wandel door langs de gezellige haven naar het brede zandstrand of geniet van een cocktail op het  dakterras met een adembenemend uitzicht.

Tegenover het 4-sterren hotel 'Molina Lario' vind je direct een prachtige Kathedraal, een uitstekende eerste trekpleister. Het is een charmant hotel midden in het centrum van de historische stad met lichte en stijvolle kamers waardoor je je gelijk thuis voelt. In het restaurant van het hotel worden er traditionele Andalusische recepten tot een selectie van tapas geserveerd.

Wat is inbegrepen

• Verblijf 4 nachten in een 2 persoonskamer • Retourvlucht Rotterdam – Malaga met Transavia op basis van Economy Class • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode


5 dagen Malaga vanaf €630 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven