Huub Smeets


Huub Smeets

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Het begint met een goed gesprek en een luisterend oor!
Je kunt bij mij terecht voor alle soorten reizen, zakelijk en privé.

Naast het, laat ik het maar noemen 'standaard' (zeer uitgebreid!) aanbod van pakketreizen zit onze kracht met name in maatwerk reizen.
Maatwerk waarbij jou wensen worden vertaald naar een unieke en persoonlijke reiservaring.

Je kunt hierbij, naast een vlucht, denken aan speciale hotels, privé transfers van/naar luchthaven of cruiseterminal, lokale excursies met de fiets of segway of bijvoorbeeld een bezoek aan een F1 race met Max Verstappen.
Maar je kunt ook denken aan een groepsreis, een personeelsuitje, congresreis, bijscholingsreis voor doktoren of gewoon een lang weekend weg met je golfmaten.
(Bijna) ... alles is mogelijk!

Laat het zoekwerk maar aan mij over … deze service kost je niets!
Laat je verrassen … je ontvangt een onafhankelijk reisadvies, niet duurder, soms goedkoper maar altijd persoonlijk!

Om maximale kwaliteit en (financiële) zekerheid te waarborgen, is Travel Counsellors aangesloten bij de ANVR, SGR het Calimiteitenfonds en IATA.
Daarnaast zorg ik, als jouw persoonlijk Travel Counsellor, voor maximale service, uitgebreide beschikbaarheid en toegevoegde waarde voor de opdrachtgever en de reizigers.

Om je wensen en ideeën te bespreken mag je natuurlijk altijd bellen of mailen, maar ik kom ook met alle plezier, overdag, ‘s avonds of in het weekend, langs bij je thuis, bedrijf of bij je organisatie.

'With us ... it's personal'

Hartelijke groet,

Huub Smeets
Your personal Travel Counsellor

PS weet je iemand binnen je familie, vrienden of relaties die vakantieplannen heeft, dan houd ik me aanbevolen! Elke succesvolle lead, wordt beloond met een leuke verrassing.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0621832282

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven