Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op mijn persoonlijke webpagina van Travel Counsellors.

Ik ben Ilma Knol en ben 43 jaar oud en heb veel ervaring in de hospitality branche en heb een opleiding gevolgd voor de reisbranche. De afgelopen 8 jaar ben ik werkzaam geweest als supervisor/event gastvrouw bij de Jaarbeurs te Utrecht. Het mooiste compliment was altijd als de klant zei “de dag is zeer naar wens geweest en we komen zeker weer terug”. Hierdoor haal je veel voldoening uit je werk en dit is ook mijn drive om als Travel Counsellor aan de slag te gaan.

Mijn passie voor reizen deel ik met mijn gezin en iedere keer willen we weer een ander land of streek ervaren en beleven. Zo vind ik het leuk om rond te reizen om zodoende nieuwe landen en streken te ontdekken en te beleven. Ik heb al vele landen bezocht zoals Egypte, Griekenland, Denemarken, Aruba, Bali, Portugal, Oostenrijk, Kroatië, Italië (oa. Sardinië en Elba), Spanje (oa. Ibiza en Mallorca), Costa Rica, Panama, Frankrijk, Nicaragua en Venezuela. Ook vind ik stedentrips heel erg leuk. Zo ben ik in New York, Berlijn, München, Parijs, Londen, Rome, Florence, Barcelona, Porto en Lissabon geweest.

Ik steek altijd veel tijd in om een reis samen te stellen en alles uit te zoeken. Zo ga ik ook voor mijn klanten aan de slag. Allereerst luister ik goed naar de wensen en op basis van deze gegevens en informatie zal ik een reis van a tot z samenstellen en advies geven. Zo hoef je als klant geen tijd te steken in het samenstellen van een vakantie of reis. Dit neem ik je graag uit handen.

Wil je op reis of op vakantie, ik help je er graag bij. Dit kan ook in de avonduren of in het weekend. Ik kom graag bij je thuis en maak graag een afspraak met je op de tijd en locatie die het beste bij je past en help je met een gedegen advies. Ik bied een goed en groot aanbod aan tegen concurrerende prijzen met de persoonlijk service. Uiteraard is mijn persoonlijk advies en service voorstel zonder kosten en vrijblijvend.

Je kunt bij mij terecht voor:
Rondreizen
Huwelijksreizen
Zonvakanties
Stedentrips
Vliegtickets
Zakelijke reizen
Groepsreizen
Wintersportvakanties
Cruises
Autovakanties
Kampeervakanties
Verre reizen vakanties

Travel Counsellors bestaat 25 jaar en hiermee profiteer je als klant van de volgende voordelen: een persoonlijke service met grote flexibiliteit en snelheid, zorgvuldig uitgezochte kwaliteitsproducten en echt maatwerk voor een goede prijs. De Travel Counsellors duty-service monitort 24/7 wat er gebeurt in de wereld. Mocht je niet meer veilig zijn op vakantie, dan wordt hier onmiddellijk werk van gemaakt.

Travel Counsellors is aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en het calamiteitenfonds. Dit alles zorgt ervoor dat je met vertrouwen onbezorgd op vakantie of op reis kunt.

Heb je reisplannen en wil je persoonlijke service en kwaliteit tegen een goede prijs? Neem gerust contact met mij op, want als zelfstandig en onafhankelijk reisadviseur bied ik je net die extra service en aandacht en ben ik je vaste aanspreekpunt van begin tot het einde voor je reis.

Graag tot ziens.

Ilma Knol
Travel Counsellor
ilma.knol@travelcounsellors.nl
06 30 47 48 30

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven