Welkom op mijn persoonlijke pagina


Reizen is mijn passie!

Ik ben Ilse Koedooder en sinds 2019 een Travel Counsellor. Een wens die uitkomt om u te inspireren over de vele prachtige bestemmingen op de wereld. Ik vind het fantastisch om elk soort reis te mogen verzorgen aan u. Dit kan bijvoorbeeld een stedentrip, weekendje weg, droomvakantie, verre reis of wintersport zijn. U zegt het maar en ik ga op zoek naar een geweldige vakantie. U hoeft alleen maar te zorgen dat uw koffer klaar staat.

Op mijn 21ste ben ik naar Australië en Nieuw-Zeeland gegaan om deze bijzondere landen te ontdekken met een backpack. Mijn enthousiasme over deze landen deel ik graag met u. Ook van Azië heb ik meerdere landen mogen bezichtigen. Wat een diversiteit aan landen heeft dit continent. Een eerste kennismaking aan dit continent was een studiereis naar Singapore, Maleisië, Vietnam en Cambodja in combinatie met Dubai. Een mooie ervaring. Wilt u genieten van een bijzondere cultuur, dan raad ik u Japan aan. Een prachtig land en ontzettend gastvrije mensen. Het is een land dat u echt zelf moet ervaren. Ik help u graag met het samenstellen van deze bijzondere reis. Tijdens mijn laatste rondreis van 2,5 maand heb ik Indonesië, Thailand en Laos mogen bezichtigen. Thailand is een land dat alles te bieden heeft voor een vakantie. Een combinatie van steden, bergen en strand samen met het lekkere eten maakt het een mooie vakantie. Ik inspireer u graag met een vrijblijvend gesprek. Een hele andere beleving om vakantie te vieren is met een cruiseschip. Ik heb gelukkig al twee keer een cruise vakantie mogen ervaren en het blijft bijzonder. Overdag bent u op de plaats van bestemming om te gaan ontdekken. 's Avonds kunt u genieten van het entertainment aan boord. Zelfs dagen dat u aan het varen bent, is een ervaring op zich. Ik kan het zeker aanraden om eens te denken aan cruisen. Ook als u dichter bij huis wilt blijven is Europa een prachtig continent om vakantie te vieren.

Andere landen die ik heb mogen bezichtigen zijn Oost-Canada, USA, Curaçao, Aruba, Costa Rica, Panama en vele landen in Europa.

Ik kijk ernaar uit om een bijzondere vakantie te mogen verzorgen aan u. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken op een tijdstip dat u uitkomt. Ik ben 7 dagen in de week beschikbaar voor persoonlijke service zowel voor, tijdens als na uw vakantie. Geen reis is hetzelfde en ga graag de uitdaging aan om u te laten genieten van een prachtige vakantie. Ik hoor graag als ik een mooie en passende offerte kan samenstellen voor u.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-29522570

Terug Naar Boven