Waarom boeken bij een persoonlijk reisadviseur?

Inge van der Valk op 13 April 2021
Sinds april dit jaar mag ik mijzelf een Travel Counsellor noemen. Ik heb al mooie reizen geboekt en steeds meer mensen weten me te vinden. Tegelijkertijd merk ik ook dat veel mensen om mij heen nog niet precies weten wat de meerwaarde is van een persoonlijk reisadviseur en waarom ze mij zouden moeten inschakelen. Want je kan alles toch gemakkelijk zelf op internet boeken?!

Daarom geef ik hieronder 6 redenen waarom je een vakantie bij mij zou willen boeken:

1. Je bespaart veel tijd. Je kent het vast wel: je wilt je vakantie boeken, je slaat je laptop open en na uren zoeken zie je vanwege het enorme aanbod door de bomen het bos niet meer. Ik ben slechts 1 appje, telefoontje of mailtje van je verwijderd. Na uitgebreid de wensen met je doorgenomen te hebben, laat je het zoek- en regelwerk lekker aan mij over!

2. Betrouwbaar advies en nuttige reistips. Ik heb jarenlange ervaring in de reisbranche en heb al veel van de wereld mogen zien. Hierdoor kun je van mij al snel een concreet reisadvies verwachten. Als ik iets niet weet, dan kan ik terecht bij mijn collega’s. Travel Counsellors bestaat uit een netwerk van 1900 reisprofessionals wereldwijd en we wisselen continu ervaring en kennis uit met elkaar. Alle kennis is dus in huis!

3. Veilig & vertrouwd. Boek je bij mij, dan kies je voor financiële zekerheid. Travel Counsellors is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Je betaalde reissom is hierdoor financieel gewaarborgd. Ook verzorg ik de repatriëring indien nodig. Als je zelf online een losse vlucht en een losse accommodatie boekt, dan moet je zelf maar zien hoe je thuiskomt. Dit kan flink in de kosten lopen.

4. Volledige ontzorging. Ik geef reisadvies en leg de gehele reis vast. Desgewenst regel ik ook de verzekeringen, visa, autohuur, excursies en reserveer ik stoelen of maaltijden in het vliegtuig. Kortom: ik regel je vakantie van a tot z en je hoeft zelf nergens meer aan te denken!

5. Een eerlijke prijs. Een persoonlijk reisagent klinkt duur, maar dat is het niet. Ik bied reizen aan voor ieder budget. Het aanbod waar ik uit kan putten is enorm. Ik werk samen met verschillende touroperators en lokale reisagenten en we hebben zelfs ons eigen boekingssysteem en exclusieve contracten met hotels. Ik doe het prijsvergelijk en kan zo een vakantie aanbieden met een goede prijs/ kwaliteitverhouding.

6. Er is altijd iemand op wie je terug kunt vallen. Bij vragen voor, tijdens of na de reis kun je bij mij terecht. Tijdens een reis kan er altijd iets misgaan. Het is dan fijn te weten dat je me met één telefoontje kunt bereiken. Ik zorg er dan voor dat het zo spoedig mogelijk wordt opgelost, zodat jij weer heerlijk kunt genieten van je welverdiende vakantie.

Neem contact met me op, maak vrijblijvend een afspraak en ervaar het zelf!

Inge.vandervalk@travelcounsellors.nl

06 1738 9693