Daarom juist nu een cruise met Holland America Line!


Persoonlijke service, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij, de sfeer van vervlogen tijden maar ook de modernste faciliteiten aan boord. Geen gesjouw met koffers, files of geregel tijdens je vakantie, wél vriendelijke bemanningsleden die je elke zorg uit handen nemen.

Wie jarig is trakteert. Zie de wereld met Holland America Line. Ontspan tijdens je volgende cruisevakantie op het strand, verken oude ruïnes of ontdek majestueuze gletsjers. Holland America Line vaart naar meer dan 300 havens op alle 7 continenten.

Boek uiterlijk 4 mei 2023 een cruisevakantie vertrekkende vanaf de zomer van 2023 en ontvang de volgende extra’s inclusief:

Have it ALL-pakket:

  • Drankjes
  • WIFI
  • $100 tot $300,- p.p. excursietegoed (afhankelijk van de lengte cruise)
  • Specialiteitendiner(s) (afhankelijk van de lengte cruise)


PLUS:
Tot $150,- boordtegoed per hut

Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen. Anniversary Sale aanbiedingen incl. extra boordtegoed eindigen 04 mei 2023.

Holland America Line - Travel Counsellors

Bescherming van kinderen in toerisme

30 mei 2023

Wij vinden de bescherming van kinderen in toerisme erg belangrijk en willen een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een land. Misstanden binnen toerisme proberen we te voorkomen en uit de wereld te helpen. Het kan zijn dat als je een mooie reis maakt, je wordt geconfronteerd met armoede. Mensen wonen in krotten langs de snelweg, kinderen lopen op blote voeten, kinderen rennen op je af om geld te vragen of om spullen aan je te verkopen. Wat moet je dan doen?

Ontdek lokale belevenissen op Aruba

29 mei 2023

Ga op een prachtige reis naar Aruba, samengesteld door jouw persoonlijke Travel Counsellor. Hieronder vind je een voorbeeld van een maatwerkreis om de natuur op te zoeken en weg te blijven van plekken waar veel mensen zich begeven.

Duurzame gastronomie op Aruba

29 mei 2023

Wie ervoor kiest om duurzamer te reizen hoeft niet bang te zijn dat de reisplannen volledig gewijzigd hoeven te worden. Alle beetjes helpen, dus breng alvast kleine veranderingen in je reisgedrag aan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om af en toe een vegetarische maaltijd te nuttigen. Het culinaire landschap op Aruba is heel divers en beschikt ook over diverse restaurants waar vegetarisch en plantaardig gekookt wordt. Hierbij onze favorieten: