Vakantie voor twee

Ben jij toe aan een romantisch weekendje weg met je geliefde? Even vertoeven in een andere omgeving, een ontbijt op bed en genieten van een stads- of natuurwandeling. Wij delen 4 reisideeën voor een heerlijk verblijf voor 2 personen dichtbij huis.

De verborgen parel van Amsterdam

Midden in de Amsterdamse Jordaan, maar in een rustige zijstraat vind je hotel Mercier. Dit boutique hotel is gevestigd in een monumentaal pand. De romantiek straalt ervan af! Aan de muren hangen prachtige eye-catchers: wandkleden van modeontwerper Claes Iversen. Vraag je Travel Counsellor om bubbels op de kamer te regelen en maak zo je verblijf compleet.

Romantiek aan de rand van de Belgische Ardennen

Dit prachtige, idyllische viersterrenhotel biedt elegante accommodatie in een schilderachtige omgeving, aan de rand van de Belgische Ardennen. Les Jardins de la Molignée geeft je direct het gevoel van thuiskomen. Vanuit het binnenzwembad heb je via de glazen wanden uitzicht op de prachtige natuur. Hier ontvlucht je met z’n tweetjes echt even uit de dagelijkse sleur. Ga wandelen in de nabijgelegen tuinen van Annevoie en maak je romantische verblijf compleet.

Gezellig Den Haag

Heb je weleens overnacht in een voormalig bankgebouw? La Paulowna is een gezellig en fraai boutique hotel in het hippe Zeeheldenkwartier in Den Haag. Je kunt hier romantisch logeren aan het mooiste plein van de stad. Dichtbij het levendige deel van de stad en in de buurt van het strand. Huur een fiets bij het hotel en ontdek de levendige straatjes en het strand! Een aanrader is de prachtige en ruime executive suite met vrijstaand bubbelbad!

Chique Antwerpen

In het hart van de historische stad Antwerpen vind je het chique en prachtig vormgegeven Hotel Julien. Dit stedelijke toevluchtsoord biedt gasten een oase van rust in een ontspannen en gastvrije omgeving. Het hotel is gevestigd in twee 16e-eeuwse panden en is liefdevol gerestaureerd en authentieke kenmerken worden moeiteloos gecombineerd met modern meubilair om je alle comfort te bieden. Verken samen de prachtige stad Antwerpen en vraag je Travel Counsellor om een mooie bos bloemen te regelen voor op de kamer wanneer jullie terugkomen.

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.