Nerja (Costa del Sol)

Jacqueline Gruters on 21 April 2011

Deel dit:

Samen met mijn vriendin en onze jongste kinderen vertrokken we vanaf Eindhoven met Transavia naar Spanje. Na een voorspoedige vlucht kwamen we aan op Airport Malaga alwaar het regende.

Bij aankomst op de luchthaven werden we door een shuttlebusje gebracht naar de autoverhuurder om hier onze auto op te halen. Tom Tom aan en gaan .....op naar Nerja.

Ons appartement is gelegen in de wijk "Capistrano Playa". Wakker worden met een fantastisch uitzicht op zee maakt je dag al direct goed. Het appartement is verzorgd ingericht, bestaande uit 1 slaapkamer en in de woonkamer een bankbed geschikt voor 2 personen. Het geheel doet echt Spaans aan. Wat me direct opviel was het grote balkon met een prachtig uitzicht. Het complex wat is opgebouwd in de heuvels is het beste bereikbaar met de auto. Mijn tip is dan ook een auto te huren zodat je gemakkelijk ergens naar toe kan.

De route naar het strand is ook af te leggen met de auto maar ook een wandeling door de prachtige tuin (met veel treden) is een geschikte optie. Aangekomen bij het strand vind u hier alles wat een vakantieganger nodig heeft, leuke eetgelegenheden, winkels een mooi zandstrand met strandstoelen (€ 4,-- per dag inclusief matras). Kortom deze strandzone "Playa Burriana" biedt alles om u een leuke vakantie te bezorgen.

Binnen 20 minuten bereikt u via een hellende weg de grote plaats "Nerja" met de gezellige straatjes en pleinen en natuurlijk de bekende bezienswaardigheid "Het balkon van het Zuiden".

Wat het geheel zo compleet maakt is natuurlijk het mooie weer, prachtige ligging en uitzicht en de 2 zwembaden welke behoren bij het complex "Capistrano Playa"

Deze mooie kust is geschikt voor iedereen, de mix van alles zorgt ervoor dat er voor zowel jong en oud van alles gedaan kan worden.

Kijk op http://www.youtube.com/watch?v=5llsHszS09Q

Wilt u dit appartement huren neemt u dan contact met me op!

Deel dit:

Terug Naar Boven