Ouder - kind Studiereis Europa Park Duitsland

Jacqueline Gruters on 21 October 2012

Deel dit:

Zondagochtend verzamelen bij NS Lunetten te Utrecht alwaar de bus van Kras aankwam om de 2e groep op te halen. Om 09.00 vertrokken we richting het plaatsje Rust in Duitsland.

Aangezien het een ouder- kind studiereis was zochten de kinderen elkaar al snel op en de contacten waren al snel gelegd. Rond 17.30 uur kwamen we aan en waren al direct verbaasd bij het zien van de hotels zoals het is geïntegreerd is in het plaatsje Rust. Dit prachtige park is geheel in handen van de familie Mack. Dit is ook absoluut te zien aan alle details in en om het park en in de hotels.

S’avonds gegeten in het camp resort alwaar we werden getrakteerd op een cowboyshow en heerlijke countrymuziek, we waanden ons even in de Saloontijd. Het eten de tweede avond in Hotel Collosseo was voortreffelijk, een buffet met voor ieder wat wils. S’morgens hebben we het ontbijt genuttigd in Hotel El Andaluz en ook dit was perfect!

Het park is groot, compact bij elkaar en de attracties maken het feest compleet. De 11 achtbanen, speciale plekken voor de kleinere kinderen, vele eetgelegenheden, schoon en goed betaalbare prijzen maken dit park uniek! De bezoekers geven dit park dan ook zeer hoge cijfers.

Ik ben totaal verrast en heb genoten,…………….

Kijk op www.europapark.com voor de meest actuele info.

Ben jij ook zo benieuwd naar dit prachtige pretpark bel me dan voor informatie zodat ook jullie onvergetelijke dagen zullen hebben.

Een experience for Life Jacqueline Gruters

Deel dit:

Terug Naar Boven