Welkom op mijn persoonlijke pagina


Jean-Paul Roels
‘Ik boek uw reis alsof ik hem zelf ga maken’

Beste bezoeker,

Wat leuk dat u mijn persoonlijke pagina gevonden heeft! Hopelijk het begin van een onvergetelijke reis of vakantie. Ik zie het als mijn heilige missie om u zo goed mogelijk te helpen bij het boeken van uw ultieme vakantie. Als één van de top tien Travel Counsellors van Nederland, heb ik inmiddels een decennium ervaring in het samenstellen en boeken van reizen en vakanties op maat. Klanten beoordelen mijn diensten gemiddeld met een 9.3, waardoor ik mij al jaren tot de best gewaardeerde Travel Counsellors van het land mag rekenen. Natuurlijk maakt dat me trots, maar mijn hoogste doel blijft het samenstellen van de perfecte vakantie voor mijn klanten. Die perfecte vakantie ziet er voor iedereen anders uit, want ook op reisgebied heeft elk mens zijn eigen persoonlijke voorkeuren, omstandigheden en budget.

Een leven lang op reis
Mijn geheim? Ik boek uw reis alsof ik hem zelf ga maken. Sinds ik als begin twintiger met mijn backpack in westelijk Afrika met het reisvirus werd besmet, heb ik alle windstreken van de planeet bereisd. Ik ken de toeristische sector van binnenuit en nog steeds ga ik meerdere malen per jaar op pad.
Niks maakt mij blijer dan een nieuwe bestemming in het vooruitzicht. Want van een mooie reis geniet je drie keer: eerst van de voorpret, dan van het avontuur zelf en tenslotte van de mooie herinnering. Lange backpack-reizen hebben daarna plaatsgemaakt voor korte en lange trips met mijn gezin. Als gezin waren we dol op skiën, duiken en strandvakanties, maar ook op verre rondreizen door Bali of Kenia. Nu zijn de kinderen ouder en reis ik veelal met mijn vriendin. Ook gedurende Coronatijd is veel mogelijk vraag mij om de mogelijkheden.
Reiziger blijf je een leven lang.

Niet duurder, wel beter
Nu ter zake. Een persoonlijk samengestelde reis hoeft niet duurder te zijn dan een reis die u zelf via internet samenstelt. Als onafhankelijke, internationale reisorganisatie heeft Travel Counsellors toegang tot het aanbod van alle Nederlandse touroperators, maar ook tot het aanbod van onze eigen beddenbank en veel Belgische, Duitse en Engelse aanbieders. Tevens geniet u volledige financiële bescherming van de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

Tot slot de belangrijkste voordelen van mijn aanpak op een rij:

· Ik ben uw centrale contactpersoon voor alle aspecten voor, tijdens en na uw reis.
· Ik ben bijna altijd bereikbaar via de telefoon, chat of e-mail.
· Ik houd bij het samenstellen van de reis rekening met uw persoonlijke omstandigheden, voorkeuren en budget.
· U krijgt een persoonlijke intake, indien gewenst bij u thuis.

Aarzel dus niet om vrijblijvend uw reisplannen met mij te bespreken, zodat ik er voor u een geweldige vakantie van kan maken!

Met vriendelijke reisgroet,

Jean-Paul Roels
jean-paul@travelcounsellors.nl
+31 6 15 90 51 10

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven