All-Inclusive Fuerteventura

8 dagen vanaf €1295,- p.p. incl. vlucht

Vanaf

€1295

Neem contact op met Jean - Paul op 06 15905110  of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NLZK12JUN1 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 04/08/2018

In een resort met mooie witte huizen omringd door tropische tuinen liggen 383 prachtig ingerichte suites. Iedere suite geeft je een familievakantie gevoel, een veilige en fijne plek om te genieten van een onvergetelijke vakantie. Het Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort is de ideale keuze voor wie de voorkeur geeft aan een hoogwaardig 'all-inclusive' resort met veel faciliteiten en voorzieningen voor het hele gezin.

In de gevarieerde omgeving kun je genieten van ontspanning, entertainment en sportieve activiteiten. Er is een breed scala aan entertainment en sportactiviteiten voor het hele gezin, waaronder een Mini-Club en Tieners Club en verschillende avondactiviteiten. Geniet van kwaliteitswijnen en dineren in het Gaudi buffetrestaurant of kies uit de heerlijke gerechten in twee thema à la carte-restaurants. Overdag kun je genieten van een verschillende snacks en drankjes in de bars. Krijg weer energie met een bezoek aan het fitnesscentrum of ontspan in het innovatieve "Atlantis Wellness Centre”.

Fuerteventura
Fuerteventura is het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden. Het ligt het meest zuidoostelijk van deze tot Spanje behorende eilandengroep. Het eiland heeft een vulkanische oorsprong. Dat is zeer duidelijk te zien aan het glooiende landschap waarbij je op veel plekken kunt zien hoe de lavastromen de heuvels en bergen gevormd hebben. Fuerteventura kent meerdere natuurparken die ieder iets eigens hebben. Wat te denken van het uitgestrekte Parque Natural de Corralejo. Duizenden jaren aanvoer van kleine beetjes Saharazand vanuit Afrika hebben gezorgd voor vele tientallen vierkante kilometers aan zandduinen. Hier vind je dan ook de grootste witte zandstranden van de Canarische eilanden waar zonaanbidders en watersporters vele dagen in het jaar genieten in een prachtige setting. Met gemiddeld 9 uur zon per dag is Fuerteventura het meest zonnige eiland van de Canarische Eilanden. Een element waar je wel rekening mee moet houden is de wind, die lokaal vrij sterk kan zijn. Niet voor niets dankt het eiland haar naam aan de vrijwel altijd aanwezige passaatwind ('fuerte ventura' = sterke wind). Deze is vooral merkbaar in het noorden van het eiland (bij Corralejo) en aan de westkust. Naast de hoge temperaturen staat het eiland bekend om haar idyllische stranden. De parelwitte stranden gecombineerd met het azuurblauwe water zijn hier de voornaamste reden voor.

Wat is inbegrepen

> Retourvlucht Amsterdam - Fuerteventura met Vueling > 7 nachten in een Junior Suite in Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort o.b.v. All Inclusive


8 dagen vanaf €1295,- p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven