All-Inclusive Rhodos

8 dagen vanaf €1355 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€1355

Neem contact op met Jean - Paul op 06 15905110  of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NLZK12JUN3 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 19/08/2018

Aan de oevers van de Egeïsche zee, op een schitterend strand met helder water ligt het Electra Palace op Rhodos. Een licht en kleurrijk en modern resort met strakke lijnen, gemaakt om de beste zomervakantie van je leven te hebben.

Begin de dag met een stevig ontbijt in het Electra's Restaurant, ons hoofdrestaurant. Geniet van het prachtige uitzicht op de Egeïsche Zee en plan je dag: breng je de dag door op het strand of bij het grote centrale zwembad door? Wat dacht je van een tenniswedstrijd, of misschien een vriendelijk spelletje volleybal of basketbal? De kinderen zullen het geweldig vinden! Na de lunch kun je genieten van een verfrissend dutje in de ruime, koele kamer, of misschien nog wat lezen van die spannende roman die je in de leeszaal van het hotel vond. Er zijn ook yogalessen buiten en spa- en massagebehandelingen, zodat je tijdens je vakantie volledig kunt ontspannen. Het is jouw "ik" -tijd - de kinderen worden goed opgevangen in de kinderclub, spelen leuke spelletjes en leren nieuwe dingen. Als de avond dichterbij komt, begin je aan het diner te denken: Chinees of Italiaans? Vergeet ook niet om het menu van vanavond in Electra's Restaurant te bekijken - de variëteit is zo verleidelijk! Na het eten een drankje in de loungebar? Of toch de kinderopvang vragen en een lange romantische wandeling maken met je partner op het verlichte strand?

Dat zijn de dagen in het Electra Palace op Rhodos, relaxed en ontspannend, vol leuke dingen. Met het oog op het creëren van een eigentijds resort is er voor elk klein detail gezorgd, zodat je je vakantie kunt doorbrengen als een echte vakantie: er zijn sportvelden en een speelcentrum. Er zijn drie restaurants, twee serveren ethische gerechten. Er zijn drie barre – voor ieder wat wils. Er zijn kinder- en tienerclubs met animatie en speciale kindermenu's en tal van leuke activiteiten voor de kleintjes.

Wat is inbegrepen

> Retourvlucht Amsterdam - Rhodos met Transavia > Verblijf 7 nachten in een tweepersoonskamer op basis van All-Inclusive


8 dagen vanaf €1355 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven